Vreme caldă la început de săptămână

vremea 18

Astăzi, vremea va fi deosebit de caldă, cu cer variabil în cursul zilei. Spre seară și în cursul nopții, cerul va prezenta înnorări și, pe arii restrânse, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale și temporare, vitezele la rafală fiind în general de 70…80 km/h la munte, iar în rest, 45…55 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 16 grade.

Mâine, vremea va fi în general instabilă și se va răci semnificativ față de ziua precedentă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate. În cursul zilei va ploua pe arii extinse la munte și local în rest. Vor fi și averse care pot lua aspect torențial, iar cantitățile de apă cumulate vor depăși 15…20 l/mp pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de deal și munte. Se vor semnala descărcări electrice și izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 50…60 km/h, iar la munte vitezele la rafală vor depăși 70…80 km/h. Spre seară și în cursul nopții, vremea se va ameliora treptat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 21 de grade, mai ridicate în sudul Banatului, până la 24…25 de grade, iar cele minime în general între 4 și 9 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns