„Vrem să urcăm în clasament”

Agroland

UVT Agroland Timişoara încearcă să treacă rapid peste înfrângerea suferită la Târgovişte şi să obţină trei puncte în derby-ul Banatului cu CSM Lugoj pentru a rămâne în cursa ocupării locului al patrulea în clasamentul Diviziei A1 de volei feminin.

Căpitanul Diana Balintoni se aşteaptă la un meci dificil în oraşul de pe Timiş, dar nu concepe un alt pas greşit. Partida din sala „I.K. Ghermănescu” este programată sâmbătă, cu începere de la ora 18,30, şi va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a clubului UVT Agroland Timişoara.

„Sâmbătă ne aşteaptă o partidă infernală. Întâlnim o echipă care ne cunoaşte foarte bine, dar şi noi ştim cum joacă formaţia din Lugoj. Va fi un meci de care pe care, ambele formaţii vor încerca să ia maximum de puncte. CSM nu mai are nimic de pierdut, nu are nici un fel de presiune, nu se poate întâmpla nimic rău pentru jucătoarele de acolo.

Ar fi puncte binevenite. Noi nu ne mai permitem să facem paşi greşiţi dacă vrem să mai urcăm în clasament. Va fi un meci interesant şi cred că va fi volei de calitate. Există presiune. Eu sunt foarte mândră de echipă şi de ce am realizat până acum. Cu siguranţă, nu ne mulţumim cu atât.

Nu cred că există sportiv care să spună că este satisfăcut, evident că ne dorim rezultate cât mai bune şi să urcăm în clasament. Vom lupta pentru acest lucru! Este o presiune pe care o resimt toate jucătoarele. S-au adunat multe, dar încercăm să face faţă cât putem noi de bine”, a declarat Diana Balintoni.

Meciul dintre CSM Lugoj şi UVT Agroland Timişoara va fi condus de Benone Vişan (A1, Bucureşti) şi Alin Mateizer (A2, Ploieşti).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *