Voturi în viteză la Consiliul Local Timișoara. Prohibiție pentru dube și microbuze

tir

În cerc restrâns, aproape intim, la limita cvorumului pentru a vota hotărâri legate de patrimoniu, cei 18 consilieri locali timișoreni prezenți la ședința extraordinară de joi au colaborat pentru a bate recordul de viteză la aprobarea proiectelor.

Într-o oră au fost dezbătute toate punctele de pe ordinea de zi, plus încă trei aflate pe lista suplimentară. Astfel, va fi interzisă staționarea voluntară a vehiculelor cu masa mai mare de 1,9 tone pentru transportul de marfă şi a microbuzelor cu mai mult de nouă locuri pe drumurile publice şi terenurile aparţinând domeniului public sau privat ale municipiului Timişoara.

Conform deciziei aleșilor, parcarea acestor vehicule este permisă numai în autobaze sau în locuri speciale destinate acestui scop, semnalizate prin indicatoare sau marcaje şi avizate de către Comisia de circulaţie din cadrul Primăriei Timişoara.

La hotărârea aprobată joi va fi anexată și o listă cu locurile unde parcarea autovehiculelor supuse prohibiției este permisă, iar interdicția va fi afișată la toate intrările în oraș.

Primarul Nicolae Robu a justificat demersul prin faptul că în spațiile dintre blocuri, pe străzi înguste, mașini de acest tip îi împiedică pe riverani să parcheze și blochează accesul autovehiculelor de la Retim.

AFLĂ MAI MULTE DIN EDIŢIA TIPĂRITĂ DE VINERI, 10 iulie, A COTIDIANULUI RENAŞTEREA BĂNĂŢEANĂ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns