Volumul de memorii al prinţului Harry, lansat la Editura Nemira

Nemira a anunţat epuizarea primului tiraj de 15.000 exemplare din volumul „Rezervă”, scris de prinţul Harry / Editura va tipări al doilea tiraj în regim de urgență

Volumul de memorii al prinţului Harry, lansat la Editura Nemira

Volumul de memorii al prinţului Harry, intitulat „Rezervă”, a fost lansat, marţi, în România de Editura Nemira.

Potrivit unui comunicat al editurii transmis AGERPRES, volumul îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieţi, doi prinţi care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmăreşte cuprinsă de tristeţe şi de teamă.

CITEȘTE ȘI: Cod galben și cod portocaliu de precipitații. Zonele vizate

După ce Diana, prinţesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea şi în sufletul lor şi cum avea să fie viaţa lor mai departe. Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

„Carte-eveniment, ‘Rezervă’ este plină de mărturisiri, dezvăluiri şi lecţii de viaţă cu greu învăţate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferinţa”, se arată în comunicat.

Volumul a apărut simultan marţi în limbile română, spaniolă, germană, portugheză, chineză simplificată, daneză, olandeză, finlandeză, franceză, greacă, maghiară, italiană, poloneză, suedeză.

În engleză, cartea este publicată la Transworld, imprint al Penguin Random House UK, pentru Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India şi Africa de Sud, iar pentru Canada la Random House Canada.

În format clasic, cartea apărută la Nemira are preţul de 99 de lei. Versiunea audio, în lectura actorului Alexandru Unguru, este publicată de Nemira Audio în format digital şi va fi disponibilă pe platorma AudioTribe.ro, alături de ebook.

Prinţul Harry îşi doreşte să sprijine fundaţii caritabile britanice din vânzările volumului său de memorii.

Potrivit Nemira, ducele de Sussex a donat 1.500.000 de dolari pentru Sentebale, organizaţie pe care a înfiinţat-o împreună cu prinţul Seeiso în amintirea mamelor lor şi care sprijină copii vulnerabili şi tineri cu HIV/SIDA din Lesotho şi Botswana.

Prinţul Harry va dona 300.000 de lire sterline organizaţiei non-guvernamentale WellChild, al cărei patron regal este de 15 ani. WellChild are ca scop îngrijirea la domiciliu a copiilor şi tinerilor cu probleme de sănătate complexe.

În prezent, prinţul Harry locuieşte în Santa Barbara, California, împreună cu familia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Volumul de memorii al prinţului Harry, lansat la Editura Nemira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *