Viscol la munte. Drumul spre o staţiune din Banat a fost închis de autorităţi

Veste proastă pentru turiștii care plănuiau să urce astăzi pe Muntele Mic.

Autoritățile au intrat în alertă în urma unui cod portocaliu de vânt puternic, iar accesul spre Muntele Mic este momentan închis.

Reprezentantul Salvamont Horia Cocie a declarat pentru Radio Reşiţa că pe platou viscoleşte de aseară, zăpada măsoară peste jumătate de metru, este ceaţă, iar vizibilitatea este redusă sub 150 de metri. Dacă vântul se va opri după ora 14.00, aşa cum a fost anunţat de meteorologi, de mâine se va putea schia pe toate pârtiile, a mai subliniat acesta.

Amintim că, județul Caraș-Severin a intrat, în această dimineață, sub incidența unui cod portocaliu de vânt puternic.

Contactat telefonic omul de afaceri Sorin Minda, cabanier pe Semenic, ne-a transmis că pe platou ninge, viscoleşte, vizibilitatea este foarte redusă, iar utilajele acţionează, dar nu pot face mare lucru din cauza vântului puternic. Dacă vântul se va opri, administratorii pârtiilor au promis că le vor pregăti pentru schi în weekend, scrie radioresita.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

  • Se-nchide drumul zimbrilor

    Rar găsești vreun turist care, într-un drum de plăcere pe meleaguri hunedorene, să nu poposească la Hațeg, îndemnat de atracția reprezentată de rezervația de zimbri …

  • Drum închis !

    Poliţişti din cadrul Inspectoratului Poliţiei de Frontieră (IPTF) Timişoara au oprit călătoria unei românce care circula cu un autoturism înmatriculat în Italia.

  • Drum închis în vestul ţării

    Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, în perioada 10.06.2016 – 14.06.2016, se va închide circulaţia…