Viorica Dăncilă, impresionată de investiţiile de la Giarmata

Premierul României a efectuat, astăzi, o scurtă vizită în comuna timişeană Giarmata. Viorica Dăncilă a sosit în Timiş însoţită de miniştrii Eugen Teodorovici şi Daniel Breaz, după un periplu prin mai multe localităţi din Ardeal.


CITEŞTE ŞI: O timișoreancă a născut tripleți

 


În faţa primăriei, o mare parte a activului PSD Timiş a aşteptat-o pe şefa guvernului, în timp ce la 100 de metri distanţă, un grup de aproximativ 50 de manifestanţi scandau lozinci antiguvernamentale şi împotriva PSD: „Analfabeta”, „PSD-ciuma roşie” sau „Ruşine să vă fie”.

Printre oponenţii politici care protestau vehement se număra şi Sorina Ciurlea, consilier judeţean PNL.

Manifestanţii au fost însă ţinuţi cun ajutorul jandarmilor la o distanţă apreciabilă de sediul primăriei, astfel că nu au interferat prea mult cu coloana oficială sau cu restul participanţilor, mai ales că scandările lor au fost estompate de imnul PSD, care răzbătea de la megafoanele primăriei.

Vizita a fost expeditivă, premierului României fiindu-i prezentate de către Virgil Bunescu, primarul Giarmatei, principalele investiţii ale comunei.

Este vorba de noul sediu al primăriei, de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi de şcoala care se va ridica în curând. Aceasta din urmă este un edificiu impunător, cu 16 săli de clasă, laboratoare pentru diferite specialităţi, grupuri sanitare şi cancelarii la fiecare etaj.

Clădirea va putea fi folosită începând din vara anului viitor, când va prelua aproximativ 400 de elevi. Valoarea totală a lucrărilor este de 13 milioane de lei.

„Vreau să le mulţumesc oamenilor de aici pentru ospitalitate.

„Am văzut multe proiecte bune, ceea ce însemană că programul guvernamental funcţionează bine şi că rezultatele prind contur, inclusiv aici la Giarmata.

Pentru noi este o surpriză plăcută şi ne îndeamnă să găsim noi progame pentru că prin dezvoltarea fiecărei localităţi contribuim la dezvoltarea României în ansamblul ei”, a declarat şefa executivului.

Premierul României s-arătat încântat de investiţiile de la Giarmata, accentund faptul că educaţia şi sănătatea sunt priorităţi ale guvernului şi trebuie să fie şi ale comunităţilor locale.

Referitor la proteste, Viorica Dăncilă a declarat: ”Eu cred că într-o democraţie fiecare partid trebuie să îşi spună punctul de vedere, dar într-o lume civilizată, în care există respect, aceste lucruri se pot spune într-un mod politicos, în care să se arate că poţi veni cu argumente, nu cu jigniri şi violenţe.

În momentul în care vii cu violenţe şi cu jigniri, înseamnă că nu ai argumente.

Eu cred că e foarte important să ne manifestăm într-un mod civilizat. Românii au fost întotdeauna oameni civilizaţi, corecţi şi nu putem face acum altă impresie.

Vreau să le mulţumesc colegilor din PSD şi ALDE pentru implicarea lor şi pentru încrederea că împreună, europarlamentari, guvern, oameni care vor binele acestei ţări, putem construi cărămidă cu cărămidă o Românie foarte puternică”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Viorica Dăncilă, impresionată de investiţiile de la Giarmata

  1. Se observa dupa rigola degradata si plina de buruieni cat de gospodari sunt cei din satul cu aer de satelit de metropola. In loc sa-si curete spatiul din fata casei prefera sa scuipe seminte la birt ori sa piarda vremea prin mall-uri

  2. Aloo, ziaristii lu’ peste prajit, Viorica Dancila a vizitat inainte de Giarmata localitati din judetul Arad nu din Ardeal! Judetul Arad, implicit municipiul Arad si orasul Lipova nu sunt in Ardeal pentru ca la nord de Mures se afla regiunea CRISANA. Judetele Arad si Bihor sunt in Crisana, Ardealul este DOAR in interioul arcului carpatic

Lasă un răspuns