Vine vremea mărțișoarelor

martisoare timisoara

Până luni (18.02), se mai pot depune cererile în vederea obţinerii avizului pentru comercializarea mărţişoarelor, felicitărilor şi altor miniaturi reprezentative în Timişoara.

Comercializarea acestor produse se va face în perioada 25 februarie – 2 martie, în următoarele amplasamente, pe suprafețe de câte doi metri pătrați: Piaţa Victoriei, Ceas Floral, str. Mărăşeşti, Parcul Copiilor, Piaţa A.Mocioni, bd. Regele Carol I, Piaţa Nicolae Bălcescu, bd. Dâmboviţa, Calea Şagului colţ cu str.A.Ipătescu, Calea Şagului colţ cu bd. L. Rebreanu; în faţa Pieţei Doina, Calea Martirilor colţ cu Str. Naturii, Piaţa din zona Soarelui, Calea Buziaşului – platou, zona Spitalului Judeţean (str. Arieş), Str. Daliei, zona Modern, Piaţa Traian, Calea Sever Bocu, str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, Calea Aradului, CaleaTorontalului – platou, Str. Circumvalaţiunii – platou, Piaţa Dacia, str. Gen.Dragalina.

Solicitarea, însoţită de o copie a cărţii de identitate, se depune la camera 12 din sediul primăriei. Operatorii economici au obligaţia de a deţine la locul de vânzare, avizul pentru desfăşurarea comerţului stradal, eliberat de primărie și dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public – în original, documentul de identitate al vânzătorului care să coincidă cu identitatea persoanei menţionate în aviz. Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi duce la retragerea avizului eliberat de autoritatea locală a municipiului Timişoara.

Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului ocupat în zonele menţionate, de către deţinatorul avizului altei persoane, duce la retragerea avizului şi sancţionarea contravenţională a faptei.

Pentru amplasamentele din Piaţa Victoriei, solicitanţii trebuie să aibă domiciliul în Timişoara şi să depună şi o copie CUI şi o simulare fotografică pe panou a exponatelor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *