Vindecare spectaculoasă în vestul țării: un bărbat de 89 de ani a scăpat de coronavirus

coronavirus 3 1

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat, joi, că „un pacient de 89 de ani s-a vindecat la Arad, de COVID-19” „Vești bune de la Secția de Medicină Internă II unde, astăzi, s-au externat cinci pacienți vindecați de Coronavirus dintre care unul aflat la onorabila vârstă de 89 de ani! Pacienții sunt externați și declarați vindecați după ce sunt testați cu testele II și III la interval de 24 de ore”, mai spun medicii.

CITEȘTE ȘI: Cele mai recente date referitoare la decesele din cauza COVID-19. Vestul țării, din nou pe listă

Spitalul a mai anunțat ieri vindecarea unei femei de 87 de ani, iar zilele trecute, s-a anunțat vindecarea unei alte femei de 82 de ani. Vârstinicilor le-a fost administrat același tratament ca și ceilorlați bolnavi.

Cei 3 pacienți ne demonstrează că ne putem vindeca de COVID-19 indiferent de vârstă, spun medicii arădeni, care le doresc pacientelor multă sănătate și speră ca în perioada următoare să aibă cât mai mulți pacienți vindecați!

Până în acest moment, peste 120 pacienți au fost vindecați de noul coronavirus și externați din spitalul județean din Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *