Vindecare miraculoasă la 90 de ani! Nepoata părintelui Arsenie Boca a învins Covid-19

nepoata arsenie boca

Nepoata părintelui Arsenie Boca a învins o formă severă de Covid, la cei 90 de ani ai săi. Ba mai mult, femeia a supraviețuit și unui atac cerebral, în urma căruia a stat în comă mai mult de o lună.

CITEȘTE ȘI: Opera Naţională Română din Timişoara deschide stagiunea cu ”Turandot” de Puccini

Zoe Dăian este încercată de bolile bătrâneții, însă de când s-a aflat de perzența ei într-un centru de vârstnici din Bihor, locul a devenit mic loc de pelerinaj pentru credincioși. Zoe Dăian este lucidă, deși a stat patru săptămâni în comă, după un atac cerebral. Anul trecut a avut o formă severă de coronavirus, însă crede că a reușit să treacă peste boală datorită Părintelui care o veghează, confrom impact.ro

Zoe Dăian, nepoata lui Arsenie Boca, s-a născut în anul 1930, în comuna Buteni, județul Arad, iar tatăl ei era învățător și director de școală. ”Bunica mea, din partea tatălui, Ana Boca, a soră cu tatăl lui Zian (n.red.numele de botez al lui Arsenie Boca). Când părinții lui au divorțat, iar apoi tatăl lui, cu care a rămas, a murit, Zian nu a vrut să se mute la bunicii unde locuia și mama lui. A vrut să stea cu tata. Avea 14 ani când a ajuns la noi acasă. Eu m-am născut abia după șase ani” a povestit Zoe Dăian pentru Bihoreanul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Vindecare miraculoasă la 90 de ani! Nepoata părintelui Arsenie Boca a învins Covid-19

  1. Nu a existat nici un Arsenie. Terminati cu minciunile. Nu se poate dovedi ca a existat un individ cu numele asta. L-ati inventat intr-o perioada in care ortodoxismul romanesc era intr-un scandal. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *