
Atenție unde și cum vă alegeți cazarea de sărbători! Există escroci care postează oferte pe internet, cu poze și informații false, ca să ademenească turiștii în locuri de cazare inexistente. Așa s-a întâmplat cu o femeie din Timișoara, care a vrut să-și petreacă revelionul pe Valea Prahovei, fără să apeleze la o agenție specializată. 4.000 de lei a costat-o rezervarea la Bușteni pe femeia păgubită. I-a plăcut o vilă prezentată pe internet și l-a contactat pe autorul anunțului, conform digi24.ro
CITEȘTE ȘI: Cine va fi prima persoană vaccinată anti-Covid în România. Ce spune coordonatorul campaniei
„Ne-am mutat discuția pe WhatsApp, unde domnul mi-a trimis o proformă, spunând că vila costă 4.000 de lei în acea perioadă și că trebuie să plătesc un avans de 1.800 de lei, apoi restul până la data de 15 decembrie. A doua zi i-am trimis avansul și la două zile diferența, suma de 2.200 de lei”, a povestit femeia păgubită.
După ce au fost transferați banii în contul bancar, bărbatul care a postat anunțul nu a mai răspuns la telefon.
Reporterul Digi24 a mers la Bușteni, să caute vila din anunț, dar a constatat că este ne negăsit. În plus, între timp, toate datele legate de aceasta au fost șterse de pe internet.
Pe factura trimisă femeii apare numele unei firme, de care s-a folosit escrocul.
Firma care este menționată în proformă există. Reprezentanții acesteia dețin un restaurant și o pensiune, dar ambele se află în Predeal.
Femeia păgubită spune că a făcut o sesizare online la Poliția Română și a mers apoi și la Poliția Locală.
Se pare, însă, că femeia din Timișoara nu este singura victimă a acestui escroc. Reprezentanții firmei din Predeal spun că alți cinci păgubiți i-au contactat ca să ceară explicații.
Speram ca excrocu’sa fie identificat si adus la Timisoara,la Popa Sapca ,unde va fi asteptat cu un cos cu flori de colt sau piatra,de catre pagubiti, pina va striga „fara violenta” !
Asta patesc prostii, creduli si amatorii de chilipiruri! Cumpara produse sau servicii imaginare fara sa verifice nimic. Dupa Revolutie mii de fraieri depuneau banii la Caritasul din Cluj in speranta unei imbogatiri rapide. Si un retardat isi dadea seama ca nimeni nu poate oferi de 8 ori suma depusa. Toti isi merita soarta daca fug dupa minuni ireale
Da minuni „reale” exista oare Hai’da’de ? Poate in ‘realitatea virtuala’s-au imbogatit alesi sau prepusi ai neamului?