Viitorul ministru al Sănătății, un medic din vestul țării? Sunt vehiculate două propuneri

ministerul sanatatii

USR PLUS ia în calcul să o propună pe orădeanca Ioana Mihăilă ministru al Sănătăţii, după demiterea lui Vlad Voiculescu, a anunţat site-ul spotmedia.ro, citând surse politice. În prezent, doctoriţa este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Contactată de BIHOREANUL pe această temă, Mihăilă a refuzat să facă vreo declaraţie.

În schimb, surse din cadrul alianţei au confirmat că în USR PLUS se discută mai multe variante, iar medicul din Oradea are şanse să fie nominalizată. „Ioana Mihăilă este o variantă. Sunt mai multe persoane propuse, dar deocamdată nu s-a luat o decizie în Biroul Naţional”, a declarat un membru al alianţei pentru BIHOREANUL.

Nu este clar când se va lua o decizie în cadrul forului de conducere al USR PLUS, dar este foarte posibil ca o propunere oficială să fie prezentată luni, în cadrul şedinţei săptămânale a alianţei de guvernare.

Pe de altă parte, Mediafax.ro scrie că „preferatul” alianţei ar fi medicul Adrian Wiener, de la Spitalul Judeţean Arad.

De profesie medic endocrinolog, Ioana Mihăilă este, din februarie, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, responsabilă de investiţii şi de digitalizare. În toamna anului trecut, ea a fost candidatul USR PLUS la Primăria Oradea.

 

foto: g4media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns