Video / Violeții au ajuns pe loc de play-off! Dinamo București – ACS Poli Timișoara 1-2 (1-1)

Meciul de luni seară ne-a demonstrat în sfârșit că gruparea alb-violetă a Timișoarei a devenit o echipă matură, ba chiar și cu șarm, reușind să se impună pe terenul eternei rivale Dinamo fără prea mari emoții, după un joc pe care l-a dominat pe aproape întreaga sa durată.

După un început destul de ezitant, în care apărarea a părut că nu se simte prea bine, Poli a preluat inițiativa și s-a apropiat din ce în ce mai mult de poarta lui Penedo.

În mod paradoxal, cei care au deschis scorul au fost bucureștenii, în minutul 29 Costache infiltrându-se prin apărarea bănățeană și învingându-l sec pe Curileac. Cam atât a putut însă Dianmo în acest meci, pentru că din acel moment pe teren a existat practic doar Poli, care în ansamblu a trecut cu brio mult-așteptatul examen de maturitate.

Egalarea a venit în mod firesc, în minutul 37, când Vașvari a transformat un penalty acordat în urma unui fault asupra lui Bârnoi. Repriza secundă ne-a arătat o formație timișoreană hotărâtă să înfigă și mai adânc steagul violet pe reduta roșie, golul lui Drăghici din minutul 64 fiind dublat de alte multe ratări bănățene, oaspeții găsind resurse să gestioneze perfect ultima jumătate de oră a întâlnirii.

Așadar, Timișoara fotbalistică a acumulat zece puncte în ultimele patru etape, reprezentând o mică zestre pe care se poate clădi ceva extrem de frumos în această ediție de campionat.

Poli a evoluat în următoarea formulă: Curileac – Crețu, Melinte, Cânu, Șeroni – Soljic, Artean, Munteanu (Ciucur), Vașvari, Bârnoi – Drăghici (Bianconi).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns