VIDEO! Victorie smulsă cu forcepsul >> ACS Poli Timişoara – FC Voluntari 2-1 (0-0)

Javier Hernandez ACS Poli

Alb-violeţii au fost aproape să o comită din nou, situaţie în care şi-ar fi „netezit” drumul spre eşalonul secund.

Duminică, în partida de pe teren propriu cu FC Voluntari, băieţii lui Petre Grigoraş au condus la un moment dat cu 1-0 şi au avut doi oameni în plus pe teren, dar au făcut inexplicabil pasul înapoi şi au fost egalaţi când mai erau nouă minute din timpul regulamentar, reuşind să revină în avantaj înaintea intrării în prelungiri graţie unei execuţii din lovitură liberă a spaniolului Hernandez.

Bărbuţ, intrat în minutul 24 în locul accidentatului Ov. Popescu, a scos ambele eliminări, la Ţîru şi Filipov, dar şi penalty-ul ce avea să fie transformat de Goga (min. 77), acesta din urmă deschizând scorul pe un stadion „Dan Păltinişanu” cu doar cinci sute de spectatori.

Tudorie, intrat şi el ca rezervă, a restabilit egalitatea în urma a două grave greşeli în defensiva polistă, Llorente şi Smaranda „bâlbâind” o minge în propriul careu (min. 81).

Noroc cu Hernandez, care a scuturat păianjenii din vinclul porţii lui Calancea (min. 89), aducându-i lui ACS Poli o gură mare de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.

Forţat de împrejurări, Grigoraş a fost nevoit să improvizeze atât înainte de start, cât şi pe durata jocului, şi acest lucru contribuind la jocul slab al formaţiei timişorene, care din nou a părut a fi lipsită de inspiraţie şi de idei, ratând din situaţii bune şi apelând de multe ori la mingi lungi, pe jucătorii de atac.

ACS Poli: Smaranda – Melinte (Doman ’68), Bocşan, Cânu, Torres – Ov. Popescu (Bărbuţ ’24), Llorente – Hernandez, Nimely, Goga – Elek (Rajcomar ’75).

„Am jucat crispaţi, se vede clar lipsa de încredere în evoluţia noastră. Este o victorie care ne bucură şi ne ţine în viaţă, dar este clar că lucrurile nu sunt aşa cum trebuie să fie. Jucătorii nici n-au ştiut să se bucure la final, au uitat cum este să câştigi un meci. Sper să fie asta o descătuşare. Nu avem curaj, personalitate. Riscul de a-l pierde pe Scutaru era prea mare, l-am trecut pe foaia oficială ca rezervă doar pentru sprijin moral, el vine după o ruptură musculară şi s-a antrenat doar două zile. La Nimely se vede că are calitate, el face preluări şi pasează în faţă, ceea ce mă bucură enorm… La antrenamente îl avem şi pe Alin Stoica, el m-a rugat să-l primesc şi am acceptat, mai ales că vine gratis, avem de plătit doar apa pe care o consumă la duş. Nu ştiu dacă mai poate reveni în fotbalul de performanţă”, a declarat la final tehnicianul polist Petre Grigoraş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “VIDEO! Victorie smulsă cu forcepsul >> ACS Poli Timişoara – FC Voluntari 2-1 (0-0)

  1. Alin Stoica are 36 de ani, daca mai poate ar fi bun. mijlocasii ofensivi, Zicu si comp. sint cu totii accidentati cu diferite rupturi muschiulare sau atit de supraponderali incit nu pot sa joace. daca i s-a dat o sanasa lui jenkins i se poate da si lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *