VIDEO! Victorie în deplasare după o lungă aşteptare >> CSM Poli Iaşi – Poli Timişoara 0-1 (0-0)

draghici

Aflat, zice-se, cu sabia deasupra capului, Ionuţ Popa i-a aşezat excelent pe polişti în teren la meciul disputat vineri seară la Iaşi, oraş în care experimentatul antrenor timişean a petrecut şapte ani, iar elevii săi au practicat un joc pragmatic care a dus, pe lângă un joc defensiv aproape fără greşeală, şi la multe ocazii de poartă.

Doar una a fost concretizată, în minutul 61, de Drăghici, titular în absenţa primelor două soluţii pentru compartimentul ofensiv, Popovici şi Henrique, ambii accidentaţi. Atacantul format la juniorii UMT-ului a reluat atunci din cădere mingea centrată la firul ierbii de Şeroni, fundaş central care a urcat de la 20 de metri de propria poartă până în apropierea buturilor adverse, pasând decisiv de pe partea stângă şi surprinzând prin ieşirea sa hotărâtă întreaga asistenţă.

Încă din startul întâlnirii cele două formaţii şi-au anunţat intenţiile ofensive. Prima şansă a avut-o Doman în secunda 30, apoi a venit replica moldovenilor, tot fără efect pe tabelă. Poli a rămas periculoasă, a pus presiune, a avut mai multe cornere, a ratat, una peste alta a etalat un fotbal şi o atitudine pe care ne-ar plăcea să le vedem mai des. Iar pe final, când probabil că multe alte echipe ar fi avut ca singură preocupare tragerea de timp, bănăţenii au rămas sus atât cât au putut, încercând să profite de spaţiile create de gazdele aflate în căutarea golului egalizator. N-au reuşit să o facă, dar au lăsat o impresie frumoasă, iar antrenorul Popa poate pregăti în linişte următoarele meciuri din Liga I.

Poli Timişoara: Straton – B. Străuţ, Bocşan, Cînu (Şeroni ’46), Novak – Artean, Llorente – Bărbuţ, Cîrstocea (Roşu ’76), Doman – Drăghici (Sîntean ’90). Antrenor: Ionuţ Popa.

„Este o victorie pe care o dedic în mod special primarului Robu, pentru că el m-a susţinut, a înţeles momentele grele prin care trec. O dedic şi preşedintelui Sorin Drăgoi şi celorlalţi oameni din conducere. Mi-a plăcut arbitrajul, aş vrea să mai fie în ţară asemenea arbitri. Mă inspir de la soţia mea, care este învăţătoare şi îi face pe copii să vină cu drag la şcoală. La Iaşi a rămas acelaşi fenomen fotbalistic care m-a încântat. Suporterii de aici sunt incredibili”, a declarat Ionuţ Popa pentru Digi Sport.

„Mai bem un pahar de vin, o bere, vorbim, el (n.r. – Ionuţ Popa) ne aduce de acasă. S-a vorbit că vine alt antrenor, dar uitaţi-l aici pe domnul Popa. Sperăm să se ţină şi conducerea de promisiuni, să ne mai achite din salarii”, a spus şi portarul Cătălin Straton pentru sursa menţionată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “VIDEO! Victorie în deplasare după o lungă aşteptare >> CSM Poli Iaşi – Poli Timişoara 0-1 (0-0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *