Video! Trei persoane sancționate de polițiștii locali timişoreni, cu câte 30.000 de lei, pentru că au abandonat deșeuri pe domeniul public

Video! Trei persoane sancționate de polițiștii locali timişoreni, cu câte 30.000 de lei, pentru că au abandonat deșeuri pe domeniul public

Trei persoane au fost sancționate de polițiștii locali timişoreni, cu câte 30.000 de lei, pentru că au abandonat deșeuri pe domeniul public, la intersecția Străzilor Mangalia cu Platanilor și, respectiv, Grofșoreanu cu Romulus.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au identificat, în aceste zile, două persoane care au abandonat, la începutul lunii iunie, pe timp de noapte, mai mulți saci cu moloz și alte resturi din construcții provenite de la amenajările interioare efectuate la un imobil de pe Strada Preyer din Timișoara.

Cei în cauză au fost identificați, fiind sancționați cu câte 30.000 de lei fiecare, conform OUG 92/2021, cu măsura complementară de a ridica deșeurile depozitate la intersecția Străzilor Mangalia cu Platanilor.

O a treia persoană care a abandonat deșeuri, tot pe timp de noapte, la intersecția Străzilor Grofșoreanu cu Romulus, a fost identificată de polițiștii locali și sancționată cu 30.000 de lei.

O altă persoană care a fost depistată chiar astăzi, 19 iunie, abandonând resturi la o rampă de sub podul din Calea Șagului a fost sancționată cu 1000 de lei.

„Poliția Locală Timișoara atrage atenția că va acționa în continuare pentru eradicarea acestui fenomen și că va aplica sancțiuni drastice celor care încalcă legislația în vigoare. Doar în luna iunie, polițiștii locali au aplicat pe linie de mediu un număr de 55 de sancțiuni în valoare de 221.400 lei. Totodată, polițiștii locali îi atenționează pe cei care intenționează să se ocupe cu astfel de îndeletniciri că beneficiază, în activitatea desfășurată, și de sprijinul locuitorilor, care pun la dispoziție informațiile pe care le au pentru a se lua măsuri împotriva celor care nu îi respectă prin murdărirea domeniului public”, a transmis instituţia.

CITEŞTE ŞI: Avarie majoră la Colterm! Mii de timişoreni rămân fără apă caldă, de astăzi şi până mâine seară


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *