Video: TIR scăpat de sub control 30 de kilometri, după ce șoferul a leșinat la volan. Camionul a făcut prăpăd pe o autostradă

tir 26

Imagini de groază pe autostrada A3 din Germania, după ce șoferul unui TIR a leșinat la volan, din cauza unei problemel medicale, în timp ce conducea camionul. Autotrenul a rulat haotic 30  de kilometri, distrugând tot ce a întâlnit în cale.

CITEȘTE ȘI: Bloc abandonat, demolat în vestul țării pentru că devenise „pericol public”

Bariere rutiere puse la pământ, indicatoare sparte, parapeți distruși. Este imaginea lăsată în urmă de un TIR scăpat de sub control zeci de kilometri, pe autostrada A3 din Franconia Inferioară, landul Bavaria, Germania.

S-a întâmplat sâmbătă noapte, după ce șoferul unui camion ar fi leșinat la volan, în timp ce conducea, iar autotrenul a continuat să ruleze, relatează Bild.

În cursa lui haotică, TIR-ul a distrus tot ce a întâlnit în cale.Nu au putut fi estimate încă pagubele, însă, un purtător de cuvânt al poliției din Würzburg a declarat că doar un „miracol” a făcut să nu se întâmple o tragedie.

Agenții spun că alerta a fost dată de alți șoferi, care informau despre faptul că un camion circulă în zig-zag pe autostradă. O patrulă a urmărit TIR-ul în apropiere de Würzburg-Kist și a încercat să-l oprească pe șofer, folosind lumini intermitente și o sirenă. Polițiștii nu știau că bărbatul de 48 de ani nu poate reacționa și că, probabil, că era leșinat.

Într-un final, camionul scăpat de sub control s-a oprit la ieșirea din joncțiunea Kitzingen.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pe o distanță de aproximativ 30 de kilometri s-au produs însă pagube materiale considerabile. Salvatorii l-au dus pe șofer la spital. Poliția nu a oferit informații despre starea bărbatului, a precizat doar că este vorba despre o „urgență medicală”.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns