VIDEO! Surpriză uriașă pregătită pentru turiști în Capitala Culturală Europeană: junglă amazoniană în curtea Muzeului de Artă!

VIDEO! Surpriză uriașă pregătită pentru turiști în Capitala Culturală Europeană: junglă amazoniană în curtea Muzeului de Artă!

Imagine emblematică a Timișoarei, Palatul Baroc din Piața Unirii în care funcționează Muzeul de Artă va constitui, cu siguranță, un punct de atracție în contextul evenimentelor care se vor desfășura, anul viitor, sub egida Capitalei Europene a Culturii.

Fin cunoscător al preferințelor publicului avid de cultură, destoinicul manager al muzeului, restauratorul Filip Petcu, a închis porțile Palatului Baroc în Noaptea Muzeelor, dar a pregătit, în mare secret, o surpriză de proporții.

Oaspeții, autohtoni și străini, care vor călca pragul Muzeului de Artă vor primi, ca bonus, și o excursie inedită prin curtea interioară a instituției. Acolo a apărut, treptat, o junglă amazoniană în miniatură, o amenajare unicat, cu care nu se poate lăuda nici un alt muzeu din țară și, mai mult ca sigur, nici din străinătate.

Grație distinsului manager Petcu și a superiorilor săi din Consiliul Județean Timiș, instituția tutelară a muzeului, refrenul vechii galerii alb-violete a revenit, sub o nouă formă, în actualitate: “În toată lumea și-n toată țara / Nu e niciunde ca la Timișoara / Și să se știe în lung și-n lat / Că-ntotdeauna fruncea e-n Banat”!

VIDEO! Surpriză uriașă pregătită pentru turiști în Capitala Culturală Europeană: junglă amazoniană în curtea Muzeului de Artă!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “VIDEO! Surpriză uriașă pregătită pentru turiști în Capitala Culturală Europeană: junglă amazoniană în curtea Muzeului de Artă!

  1. vedeți că dacă investigați, e posibil să găsiți că trogloditul-sef de la muzeu nu are superiori la cjt, ci la usr, aripa junioară a stangismului-extrem carpatin. acel șef de la muzeu se pare ca-i vârât in curtea cjt-ului de usr ca urmare a aliantei electorale.

  2. E vorba să fie mutate Buha-buha din curtea Muzeului Banatului în curtea de mai sus. Nu chiar anul acesta, ci când se termină de dărâmat castelul. Apropo, nu a fost Timișoara în tandem cu orașul înfrățit Novi Sad la titlul de Capitală Culturală? La cât de bine se mișcă Timișoara, mi-e teamă că nici la anul nu pupăm decât ambrozia din Parcul Justiției…

  3. Astia sunt „specialistii” promovati in functii de anumite partide !
    Pe baza de pile, relatii, ii doare undeva, le pasa doar de buzunarele lor si ale gastii din jurul lor
    Votati !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *