Video șocant | Accidentare horror! O gimnastă și-a rupt ambele picioare în timpul unui exercițiu la sol! Imagini cu puternic impact emoțional

samantha cerio

Gimnasta Samantha Cerio, de la Universitatea Auburn, din SUA, și-a rupt ambele picioare în timpul unui concurs desfășurat vineri seara. Fata a pus mâinile în pământ, a sărit, dar la aterizare ambele picioare i-au cedat.

Imaginea a șocat întreaga asistență. Fata a fost scoasă imediat pe targă și dusă la spital, în timp ce urla de durere.

Spectatorii înmărmuriți și șocați s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o, a notat dailymail.co.uk.

„A fost destul de greu să mă uit”, a spus antrenorul Jeff Graba. Samantha Cerio a postat, de pe patul de spital, un mesaj în care a explicat că renunță la gimnastică.

Și-a anunțat retragerea

„A fost ultima seară ca gimnastă. După 18 ani, ridic mâinile și las pudra de talc în spate. Nu pot să fiu mai mândră decât sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat să devin.

Gimnastica m-a învățat ce înseamnă munca grea, umilința, integritatea și dăruirea. Mi-a oferit provocări la care nu m-aș fi gândit niciodată.

Poate că nu s-a terminat așa cum mi-aș fi imaginat, dar nu se întâmplă mereu lucrurile cum ți-ai imaginat”, a mai scris sportiva care va avea de străbătut un drum lung pentru recuprerare, scrie libertatea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *