Video! Scor de maidan: FCSB – ACS Poli 7-0 (3-0)

Foto: Cristi Preda/gsp.ro

După dușul extrem de rece suferit în etapa trecută, în fața propriilor suporteri (0-3 cu Concordia Chiajna), cu toții așteptam o revigorare urgentă a grupării violete, atât din punct de vedere al moralului, cât mai ales la nivelul atitudinii.

Duminică seară, la București, Poli a fost din păcate departe de acest deziderat, ba chiar paralelă cu așteptările noastre, evoluând nepermis de lamentabil, fără vlagă și, în mod curios, cu multă resemnare. În aceste condiții, n-a mai surprins pe nimeni scorul-fluviu cu care a capotat Timișoara fotbalistică, golurile gazdelor curgând pe bandă rulantă.

Practic, numai cine n-a vrut n-a scuturat plasa lui Straton, vicecampioana României punctând la fiecare ocazie mai mare și semănând panică în careul bănățean la fiecare incursiune ofensivă.

Cu o apărare inexistentă, o linie mediană neputincioasă și cu un atac „paralel” cu poarta adversă, Poli a primit duminică seară exact ceea ce a meritat, iar dacă nu-și va schimba atitudinea, norii negri vor coborî din nou deasupra stadionului timișorean, anunțând o iminentă furtună.

Strict pentru statistică, să amintim și autorii golurilor: Gnohere (min. 13, 41 și 63), Coman (min.34 și 48), Larie (min. 61) și Tănase (min. 86 din 11m).

Ionuț Popa a trimis pe teren următoarea formulă de echipă: Straton – Haruț, Soljic, Melinte, Ciucur – Curjuric, Artean, Vașvari – Munteanu, Abraw, Mailat. Au mai intrat: Doman, Bîrnoi și Oprea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Video! Scor de maidan: FCSB – ACS Poli 7-0 (3-0)

Lasă un răspuns