Video! Primele imagini cu teribilul accident de pe Autostrada A1, de lângă Timișoara

Video! Primele imagini cu teribilul accident de pe Austroda A1, de lângă Timișoara

Au apărut primele imagini cu teribilul accident de pe Autostrada A1, din zona localității Orțișoara, în care și-a pierdut viața o persoană.

Vă reamintim că ISU Timiș a fost solicitat să intervină, duminică, la ora 11.10, printr-un apel primit pe SNUAU 112, la un accident rutier pe Autostrada A1, km 512, in dreptul localității Orțișoara, între două autoturisme, o persoană fiind încarcerată.

A fost alertat Punctul de Lucru Pișchia si Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara si au fost trimise la locul intervenției o autospeciala de stingere, o autospeciala pentru Descarcerare, o autospeciala APIC de primă intervenție, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SAJ Timiș cu medic.

De asemenea, a fost alertat si elicopterul SMURD.

La sosirea la locul intervenției, după efectuarea recunoașterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate 3 persoane, iar evenimentul s-a produs între doua autoturisme.

O persoana de sex feminin era încarcerată și decedată. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism.
Din celelalte 2 persoane în viață, una are nevoie de îngrijiri medicale.

Elicopterul SMURD a intervenit la fata locului. Traficul este blocat pe sensul de mers către Arad, la ora transmiterii știrii (12.20).

Foto/ Video: ISU Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Video! Primele imagini cu teribilul accident de pe Autostrada A1, de lângă Timișoara

  1. Noroc ca avem autostrăzi… Dar nebuni care circula pe ele fără număr. Din păcate, politia romana nu se mai vede pe străzi, dupa zicala,, ziua trece, leafa merge,,… Pe bune, unde este politia română? Parcările sunt pline de autospeciale, dar orașele și străzile sunt de toată jena… Rușine, se pot preveni astfel de evenimente grave!!! 

Lasă un răspuns