VIDEO – O furtună a făcut prăpăd în vestul țării: acoperişuri luate de vânt, maşini avariate și un drum blocat

bloc

Cinci maşini au fost avariate în orașul Hunedoara, după ce bucăţi din acoperişurile unor blocuri au fost smulse de vânt şi au căzut peste autoturisme. Pompierii au mai intervenit, în noaptea de marți spre miercuri, pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe carosabil, care au blocat un drum.

Potrivit ISU Hunedoara, din cauza copacilor puși la pământ de vântul puternic a fost blocat drumul care leagă localitățile Peștiș și Almaș. „Din cauza fenomenelor meteo periculoase, manifestate prin vânt puternic, în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, în municipiul Hunedoara au fost avariate șapte acoperișuri, cinci autoturisme și a fost blocat drumul ce leagă localitatea Peștiș de localitatea Almaș. Până la această oră s-a restabilit circulația dintre cele două localități și s-au asigurat zonele unde acoperișurile au fost afectate”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Morar, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Potrivit acestuia, 11 pompieri militari cu trei autospeciale intervin și miercuri dimineața pentru îndepărtarea efectelor furtunii.

Județul Hunedoara a fost sub avertizare Cod portocaliu de vânt puternic în noaptea de marți spre miercuri. Meteorologii avertizau că vântul va ajunge la viteze de 120-140 km/h.

O nouă avertizare Cod portocaliu de vânt de până la 140 km/h a fost emisă miercuri dimineața de meterorologi pentru zona de munte a județului. Aceasta este în vigoare până la ora 12.00.

VIDEO AICI

 

stiripesurse

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns