Video – Mugur Mihăescu, mesaj viral de Crăciun pentru Ursula von der Leyen: „Ce mai vrei de la noi? Vreți și sufletul acum?”

Video - Mugur Mihăescu, mesaj viral de Crăciun pentru Ursula von der Leyen: "Ce mai vrei de la noi? Vreți și sufletul acum?"

Actorul Mugur Mihăescu lansează în mesajul său de Crăciun un atac împotriva președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Mihăescu îi transmite Ursulei că „noi o să-i spunem Crăciun”, cu referire la scandalul generat de propunerea ca termenul „Crăciun” să fie înlocuit cu „sărbători”.

„Pentru cel din Ardeal, pentru ăl moldovean, pentru cel din Constanța, pentru ăl oltean, pentru toți cei din țară vin la tine și spun: măi Ursula aici o să-i zicem Crăciun. Ce mai vrei de la noi? Nu vă ajunge ce ați luat? Apa, aerul, gazele, lemnele le-ați tăiat? Vreți și sufletul acum? Transformat într-un bun… Băi Ursula, la noi o să-i zicem Crăciun!

Și politic corect și total progresist chestia asta din spate e un brad. Și insist să-ți ofer chiar și ție un cadou de nebun, că Ursulo, la noi va rămâne Crăciun! Crăciun fericit frate român, pentru că meriți”, a spus Mugur Mihăescu.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru: „Spuneți-le copiilor că ziua de azi nu e despre Moș Crăciun! E despre Nașterea lui Iisus”

Filmarea lui Mugur Mihăescu a strâns peste 1000 de distribuiri în doar câteva ore, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

5 Comments
Eu... 30 decembrie 2021
Stimate domn, dar nu i-a invitat nimeni, pe romani afara, în străinătate! Reveniți-va și nu mai dați apa la moara circarului asta! 
Ioan 28 decembrie 2021
Mugurașule ,munca te tine în viață ,așa e de când Lumea. Încearcă să fii OM și mai la urmă PSD-ist .  
Marius 27 decembrie 2021
Are, si are dreptate aici. In plus, UE sa plateasca educatia milioanelor de romani care lucreaza in tarile dezvoltate, dupa ce s-au pregatit /scolarizat in tara  Pe linga ca suntem saraci mai si subventionam tot noi, sustemele de invatamint din statele respective  Cine gindeste un pic intelege. Si sa vad daca se publica acest comentariu politicos si ...pertinent din pacate !
esepi 26 decembrie 2021
Acum are și Garcea ceva de spus?