Video: Haos la Festivalul Astroworld, mulțimea s-a călcat în picioare în fața scenei. 8 oameni au murit și zeci au fost răniți

fesival

Cel puțin opt persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma unei busculade la deschiderea festivalului de muzică Astroworld din Houston. Fanii s-au năpustit spre scenă în timpul deschiderii festivalului din Houston, au anunțat autoritățile.

Șeful pompierilor din Houston, Samuel Peña, a confirmat cifrele privind numărul victimelor la o conferință de presă organizată sâmbătă dimineața devreme, scrie Reuters.

Peña a declarat că, vineri, în jurul orei 21.00, mulțimea care se adunase pentru un spectacol al rapperului Travis Scott a început să se împingă spre partea din față a scenei, provocând panică. Oamenii s-au călcat în picioare, iar haosul a escaladat până la ora 21.38, când a fost declanșat un incident masiv, cu victime, a spus el.

Pompierii au dus la spital 17 persoane, 11 dintre ele fiind în stop cardiac. Nu este clar, deocamdată, ce anume a provocat dezastrul. „Cred că este foarte important ca niciunul dintre noi să nu speculeze. Nimeni nu știe încă exact ce s-a întâmplat”, a declarat șeful poliției din Houston, Troy Finner.

The Houston Chronicle a declarat că Scott s-a oprit de mai multe ori în timpul spectacolului de 75 de minute când a observat busculada și a cerut paznicilor să se asigure că spectatorii sunt bine. 50.000 de persoane au mers la festivalul care urma să țină două zile, însă cea de-a doua zi a festivalului a fost anulată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *