Video fabulos cu o poveste incredibilă. Kirli, gâsca inteligentă, este îndrăgostită de şcoală

Video fabulos cu o poveste incredibilă. Kirli, gâsca inteligentă, este îndrăgostită de şcoală

Caz spectaculos în Turcia. Kirli, o gâscă inteligentă, este îndrăgostită de şcoală. Aproape în fiecare zi se trezeşte devreme să meargă la timp la şcoala Mehmet Akif Ersoy din districtul Ortahisar (provincia Trabzon) din nord-estul Turciei.

Hatice Özkan, 63 de ani, i-a dăruit pasărea nepotului său de 13 ani, devenind apoi un membru al familiei.

„Aproape în fiecare dimineaţă vine cu mine când îl duc pe nepotul meu Yiğit la şcoală”, a spus Özkan Agenţiei Anadolu. Şi, odată ajuns acolo, rătăceşte prin grădină şi pe coridoare. De asemenea, vizitează sălile de clasă, aducând bucurie în timpul lecţiilor.

Dar plimbările nu se limitează doar la şcoală.

Özkan spune că gâsca este, de asemenea, foarte cunoscută în tot oraşul: „Vine cu mine peste tot. Când mă duc la piaţă, mă uit în spatele meu pentru a vedea dacă Kirli este acolo şi este mereu acolo. Nu mă părăseşte niciodată”.

„Îi place să se joace şi nu atacă niciodată pe nimeni. Iubeste pe toată lumea. Iubeşte foarte mult copiii. Când spui <fugi>, îşi întinde aripile şi aleargă. Când spun <vino în poala mea>, vine în poala mea să fie răsfăţată”, explică Özkan.

„Îl avem şi pe Kirli care vine la şcoală. Este oaspetele nostru în fiecare zi. Vine la biroul meu, la camera profesorilor şi uneori vine la noi în timpul orelor”, explică Aylin Yaylı, adjunctul şcolii Mehmet Akif Ersoy.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *