VIDEO – Emoționant! Moment de reculegere ținut în memoria antrenorului de box Nicolae Ispas la Cupa României pentru seniori

Nicolae Ispas

Nicolae Ispas, decedat sâmbătă dimineață în urma infectării cu virusul SARS-CoV2, trebuia să participe în weekend la Cupa României de box pentru seniori.

La competiție a fost ținut un moment de reculegere în memoria reputatului antrenor de box din Timișoara.

Vă reamintim că, sâmbătă dimineaţa, s-a stins din viață antrenorul de box Nicolae Ispas, de la CSM Timișoara, infectat cu noul coronavirus în urmă cu aproximativ o săptămână.

Nicolae Ispas antrena boxerii timișoreni de trei decenii și jumătate.

Din 1985, când a început această meserie după o frumoasă carieră de boxer, el a trecut pe CSŞ, UMT, NIMB şi CSM Timişoara.

A început să şlefuiască tinerele talente avându-l alături pe Ilie Corneanu şi a devenit ulterior tehnician emerit şi membru al Colegiului Central al Antrenorilor.

„I-am cunoscut pe cei mai mari antrenori ai lumii, pe Laszlo Papp, Alcides Sagarra şi Valery Frolov. Din punctul meu de vedere, cel mai mare produs al boxului românesc este Francisc Vaştag, un om de un mare caracter. Un mare profesor a fost Eustaţiu Mărgărit, şeful catedrei de box de la ANEFS Bucureşti”, declara Ispas, pentru Renașterea Bănățeană, în urmă cu aproximativ doi ani, adăugând: „Dintre foştii mei elevi, cel mai serios a fost Ion Mihai. A învăţat, a ascultat şi a ajuns director. Sunt mândru de toţi cei pe care i-am antrenat şi s-au realizat pe toate planurile”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns