Video! Echipa lui Raul Ambruș: ”Vrem pace, dar în condițiile noastre!”

Video! Echipa lui Raul Ambruș: ”Vrem pace, dar în condițiile noastre!”

PNL Timiș stă pe un butoi de pulbere, după scandalul de sâmbăta trecută, de la alegerile pentru organizația municipală. Marți seară, are loc o întrunire a Biroului Politic Județean, unde sunt posibile mai multe scenarii, mergându-se chiar la excluderi din partid.

Un prim mesaj pacifist a fost transmis de Raul Ambruș, în cadrul unei conferințe de presă, acesta arătându-se deschis la dialog, însă în termenii propuși de el. Pe scurt, Ambruș nu admite ca alegerile să fie invalidate, susținând că BPJ nici măcar nu are atributul de a face așa ceva.

”Trebuie îngropată securea războiului…. Ar fi cazul să se încheie scandalul mediatic și să nu mai rostogolim bulgărele….Cer să se oprească acest bulgăre și de la nivel județean….Vrem ca domnul președinte Alin Nica să fie un președinte responsabil”, a transmis proaspătul președinte al PNL Timișoara, desemnat însă în urma unor alegeri nerecunoscute la nivel județean.

Totodată, Ambruș a declarat că va ridica în BPJ problema secretarului general Dănuț Groza, pe care-l consideră responsabil de organizarea defectuoasă a evenimentului de sâmbăta trecută. Nu se acceptă repetarea alegerilor, întrucât, potrivit celor susținute de Ambruș, acestea au fost statutare.

Ce va face Raul Ambruș dacă, totuși, va fi exclus astăzi din partid? ”O să mă distrez, pentru că în perioada alegerilor, conform statutului, nu se pot face excluderi”, a răspuns tânărul liberal.

Cine e responsabil de organizarea alegerilor?

Raul Ambruș a susținut că Dănuț Groza poartă responsabilitatea organizării evenimentului care a pus PNL într-o lumină proastă. Totuși, într-o filmare realizată în timpul scandalului de sâmbătă, Ambruș își revendică organizarea acțiunii:

”Eu sunt organizatorul. Eu sunt în procesul-verbal. Eu am închiriat sala, e de Ambruș Raul plătită sala”, se poate auzi pe înregistrare.

De-altfel, el a și semnat contractul de locațiune, încă din data de 25 iunie, ceea ce denotă faptul că știa cu o săptămână înainte unde se vor ține alegerile, adică la Sala Capitol, așa cum scrie în contract. Având aceste elemente, liberalii care solicită anularea alegerilor susțin că Ambruș nu se poate plânge că alegerile nu s-a ținut la grădina de vară, din moment ce chiar el a semnat contractul în discuție. Situația rămâne tensionată, așteptându-se deznodământul din BPJ-ul din această seară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns