VIDEO: Ciocnire între un TIR și un camion, astăzi, pe A1. Șoferul TIR-ului a fost grav rănit

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a publicat astăzi o filmare în care se vede momentul producerii unui grav accident de circulaţie pe autostrada A1.

„Banda de urgență de pe autostrăzi nu este pentru circulație! Ignorarea acestui avertisment a adus urmări grave pentru un șofer care circula azi pe Autostrada A1 in județul Sibiu.

TIR-ul condus de el a izbit din spate un alt camion care staționa pe marginea șoselei din cauza unei defecțiuni. Conducătorul auto care a provocat accidentul a rămas încarcerat în cabina și a fost transportat ulterior la spital cu răni grave”, au transmis reprezentanţii DRDP Braşov, citați de radioresita.ro.

Vezi mai jos filmarea:

Accident A1

Banda de urgență de pe autostrăzi nu este pentru circulație! Ignorarea acestui avertisment a adus urmări grave pentru un șofer care circula azi pe Autostrada A1 in județul Sibiu. Camionul condus de el a izbit din spate un alt TIR care staționa pe marginea șoselei din cauza unei defecțiuni. Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost transportat la spital cu râni grave.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Marţi, 16 Octombrie 2018


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns