VIDEO: Ciocnire între un TIR și un camion, astăzi, pe A1. Șoferul TIR-ului a fost grav rănit

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a publicat astăzi o filmare în care se vede momentul producerii unui grav accident de circulaţie pe autostrada A1.

„Banda de urgență de pe autostrăzi nu este pentru circulație! Ignorarea acestui avertisment a adus urmări grave pentru un șofer care circula azi pe Autostrada A1 in județul Sibiu.

TIR-ul condus de el a izbit din spate un alt camion care staționa pe marginea șoselei din cauza unei defecțiuni. Conducătorul auto care a provocat accidentul a rămas încarcerat în cabina și a fost transportat ulterior la spital cu răni grave”, au transmis reprezentanţii DRDP Braşov, citați de radioresita.ro.

Vezi mai jos filmarea:

Accident A1

Banda de urgență de pe autostrăzi nu este pentru circulație! Ignorarea acestui avertisment a adus urmări grave pentru un șofer care circula azi pe Autostrada A1 in județul Sibiu. Camionul condus de el a izbit din spate un alt TIR care staționa pe marginea șoselei din cauza unei defecțiuni. Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost transportat la spital cu râni grave.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Marţi, 16 Octombrie 2018


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns