VIDEO! Becali a făcut SPECTACOL! Cine sunt PIŢIPOANCA, TRĂDĂTORUL și FANFARONUL politicii în viziunea sa

becali

Fost membru al Partidului Național Liberal (PNL), omul de afaceri Gigi Becali i-a caracterizat pe liderii politici ai momentului, într-un interviu pentru România Tv.

Despre Alina Gorghiu a spus că este o „pițipoancă”, pe Vasile Blaga l-a caracterizat drept „caporal”, iar pe Ludovic Orban – „fanfaron”.

Corina Dragotescu l-a invitat pe Gigi Becali să spună un nume din PNL care să fie demn să conducă partidul.

„Era o femeie, care îmi plăcea de ea. Andreea Paul Vass! E cea mai deșteaptă dintre toate. Este mai deșteaptă decât Sevil Shhaideh de o sută de ori. Mai deșteaptă de o sută de ori și mai competentă”, a spus Gigi Becali.

Cât despre Crin Antonescu, Gigi Becali a spus că este „trădător”, „laș”, dar „mare orator”. „Eu spun ce simt”, a insistat Gigi Becali.

Pe Traian Băsescu l-a denumit „tiran”, iar despre Eugen Tomac, propunerea de premier a PMP, a spus că este „miner”. „Adică căruțaș”, a subliniat Gigi Becali.

Victor Ponta – „Îl iubesc! Nu știu cum să spun, că a avut și el greșeli, dar nu pot să-l caracterizez pe Victor Ponta. El, când am fost în temniță, mi-a adus alinare și mi-a alinat familia. A spus: Becali a pătimit destul, dacă voi fi președinte îl grațiez. Îmi aducea alinare. Toată viața o să țin minte! (…) A făcut două greșeli mari, în opinia mea, Ponta. Una, l-a pus pe Cernea homosexualul, l-a făcut deputat. A greșit în fața lui Dumnezeu. Și a mai făcut una. L-a lăsat pe Oprea viceprim-ministru când ăla nu știa să scrie”, a spus Gigi Becali.

Vasile Dîncu – „Îmi place de el. Acum nu știu prea multe despre el. Îmi place cum vorbește. Mi se pare un om foarte deștept, dar nu știu dacă are harul, dacă are credință. Nu s-au auzit lucruri urâte despre el. Nu știu cât face cu dragoste ceea ce face. Dar ca om, îmi place de el”, a continuat Becali.

Laura Codruța Kovesi – „Nu știu ce să spun că mă atrage la ea. Are ea o față care exprimă bunul simț. Este o femeie credincioasă. Știu că se spovedește, se duce la biserică (…). Îmi inspiră dragoste”, a afirmat Becali.

Dacian Cioloș – „L-am cunoscut. Am fost în comisia de validare în Parlamentul European. L-am audiat. Eu eram în comisia de agricultură. M-am mândrit. Nu a fost aplaudat nimeni cum a fost aplaudat el la discursul de învestire. Deștept, foarte vertical, cu demnitate”, a declarat omul de afaceri. „Ca prim ministru, nu are bărbăție (…) Omul conducător dacă nu este învestit cu duh stăpânitor, el nu poate fi conducător. El, Cioloș, deștept, bun om, cu bun simț, de bună credință, nu are bărbăție. Poate să se dea peste cap”, a completat Becali.

Emil Boc – „om mic”.

Gabriela Vrânceanu Firea – „Fina mea? Sunt sigur că o va lumina Dumnezeu să facă ceea ce trebuie să facă pentru ea. Ea face totul cu rugăciune. Ea se roagă în fiecare zi, seara, dimineața, și trece în fiecare zi pe la sfânta biserică și după aia se duce la primărie”, a conchis Gigi Becali.

Sursa text: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *