Video: Au protestat în faţa restaurantului după ce mascații au oprit nunta din cauza pandemiei

Zeci de oameni au protestat în faţa unui restaurant din judeţul Maramureş după ce mascații au oprit o nuntă. Evenimentul urma să se organizeze într-o localitate aflată în carantină. Sâmbătă seară, două nunți și un botez au fost oprite de polițiști și jandarmi, în aceeaşi zonă.

CITEȘTE ȘI: Focuri de armă la granița dintre Polonia și Belarus, pentru a doua zi consecutiv

Mai multe dube cu mascaţi au fost prezente în apropiere de restaurantul din localitatea Recea. Oamenii legii au aflat de nunta care urma să aibă loc şi i-au întors din drum pe toți petrecăreții. Angajaţii restaurantului au ieşit în stradă să-şi strige nemulţumirile.

Vezi vieo AICI: YouTube

Administratorul localului lansează acuzații grave. Susține că DSP Maramureș a falsificat listele cu persoanele confirmate pozitiv în comună. Incidentul a avut loc după ce, o zi înainte, la localul respectiv a avut loc o altă nuntă.

Cu o incidenţă de 7,99 la mia de locuitori, localitatea Recea este în carantină de la începutul săptămânii. Cei care şi-au programat nunţi şi botezuri spun că nu au mai putut amâna, la fel şi administratorii localului, care susţin că au rămas cu pierderi extrem de mari. Cu o seară înainte au mai fost amendaţi cu 15.000 de lei.

Ionela Cozma, purt. cuv. IPJ Maramureș: ”Evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorul și operatorul economic au fost sancționați contravențional. Până în acest moment au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.000 de lei.”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns