VIDEO ! Accident cu 16 VICTIME în TIMIŞOARA. Un TRAMVAI şi o BETONIERĂ s-au ciocnit violent!

Nu mai puţin de 16 persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident care a avut loc în faţa Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara. Şoferul unei betoniere a dorit să întoarcă autoutilitara pentru a intra în curtea spitalului, unde se lucrează la construirea unităţii spitaliceşti pentru micuţi. În acel moment, el a fost izbit de tramvaiul care circulă pe linia 1.

16 persoane au fost rănite (printre care şi vatmanul, acesta fiind cel mai grav), mai multe ambulanţe transportându-le la spital. Răniţii au primit ajutor medical chiar în Spitalul de Copii, unde cadrele medicale s-au ocupat de aceştia.

Ulterior, ei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara sau Clinicile Noi. Unii dintre ei au refuzat să fie duşi la spital.

„Eu eram în spate în tramvai şi am auzit o bufnitură, apoi, toţi pasagerii care erau în picioare pe culoar au căzut unii peste alţii”, spune un călător din tramvaiul 1, implicat în accident.

„Voaim să întorc şi, la un moment dat, am văzut tramvaiul. L-am văzut la vreo 50 de metri. Vatmanul era în picioare şi făcea semne cu mâinile”, spune şoferul betonierei, Ion Ghinescu, care afirmă că a şi sunat la 112.

Un alt martor afirmă că a văzut cum şoferul betonierei voia să intre în curtea spitalului să descarce, iar tramvaiul l-a izbit frontal. „Am văzut o persoană lovită la cap, alta cu buza spartă şi câţiva copii traumatizaţi”, spune martorul.

Din câte s-a stabilit la faţa locului, actele şoferului betonierei erau în regulă. Nici vatmanul şi nici şoferul maşinii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Circulaţia în zonă a fost blocată până la transportarea tuturor răniţilor la spitale şi finalizarea anchetei agenţilor rutieri.

Tramvaiul a fost avariat serios şi nu va mai fi scos în trafic. Urmează ca ancheta poliţiştilor să stabilească, cu exactitate, cum s-a produs accidentul. Şoferul betonierei se va alege, probabil, cu dosar penal pentru vătămare din culpă, el întorcând vehiculul pe liniile de tramvai fără să se asigure.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns