Victorioşi pe Transalpina

Piloţii de la CS Krepelka Motorsport au avut o evoluţie peste aşteptări în cadrul etapei cu numărul trei a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

La Rânca, pe Transalpina, Alexandru Krepelka, aflat la volanul unei Honda Civic, a obţinut cel mai bun timp la clasa N1 (1.600 cc), impunându-se într-o manieră categorică faţă de următorii clasaţi, la o diferenţă de peste opt secunde.

Alin Cristea, unul dintre adversarii săi direcţi în lupta pentru titlul de campion al clasei menţionate, reprezintă la rândul său clubul timişorean de automobilism şi a reuşit să încheie concursul pe poziţia a treia, după ce în runda precedentă din CNVC, desfăşurată la Râşnov, a fost pe primul loc. Acesta pilotează un Citroen Saxo.

Pe podium la Rânca a fost şi Adrian Măduţă, un alt sportiv de referinţă al CS Krepelka Motorsport. El a ocupat prima poziţie la Diesel şi locul al doilea la clasa 3.000 cc, aflându-se la volanul unui Peugeot 306 HDI.

Colegul lor Mihai Alexandrescu a bifat trei clasări fruntaşe în etapa a treia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. A fost primul la Dacia Revival – grupa 1, al doilea la Dacia Revival – general şi tot pe poziţia secundă s-a clasat la clasa maşinilor istorice.

Reprezentând de asemenea CS Krepelka Motorsport, Gabriel Conduris a obţinut locul al treilea la DR Grupa 1, aceeaşi clasare bifând-o la DR General şi la Maşini Istorice. Acesta s-a aflat la prima sa participare în puternica întrecere pe patru roţi organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

„Le mulţumim partenerilor noştri Mirko Peroni, Dan Lazăr, Florin Diaconescu, Lucian Perescu, Cristian Corlan, Adriana Dobriceanu, Cornel Creţu, Radu Diaconovici, Marcel Petrea, Radu Badea şi Bogdan Bragadiru”, a declarat Alexandru Krepelka, multiplu campion naţional la viteză în coastă şi preşedintele clubului de automobilism care îi poartă numele.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns