Victorii la Reşiţa pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport

Riccardo Tarabelli

Un nou weekend încărcat cu clasări fruntaşe pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

În etapa de la Reşiţa, desfăşurată în weeekend, italianul Riccardo Tarabelli, legitimat la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an clubul timişorean condus de Alexandru Krepelka, a încheiat pe prima poziţie atât la două roţi motrice, cât şi la clasa H2.

Colegul său Mihai Alexandrescu, multiplu campion naţional, a fost primul la Dacia Revival, s-a clasat pe locul al doilea la I3 şi a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere la „Istorice”. El a stârnit admiraţia celor prezenţi la evenimentul automobilistic din Valea Domanului pentru stilul său de pilotaj şi pentru maşina de concurs.

Alexandru Krepelka a obţinut cel mai bun timp la clasa N1 şi a ocupat poziţia secundă la grupa N.

În Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2, tot la Reşiţa, Zoltan Martincsek a fost primul la clasa 2A şi al doilea la general.

În aceeaşi competiţie, Darius Vîlsan, reprezentând clubul Pro Timiş, a fost al doilea la clasa 3A şi a ocupat poziţia a treia în clasamentul general.

Totodată, Constantin Răducioiu, de la EP Racing Timişoara, a obţinut locul secund la A2 şi a încheiat pe patru la general.

„Mulţumim autorităţilor locale, Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, sponsorilor şi partenerilor privaţi Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Horaţiu Haţegan, Valentin Pintea, Cristian Rus, Leonard Hantig, Daniel Aslău şi Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori şi susţinători”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion naţional la viteză în coastă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns