Victorie zdrobitoare la Sânandrei

coman claudiu

Claudiu Coman (PSD) a câştigat un nou mandat la Primăria Sânandrei, cu un scor zdrobitor. Din totalul celor 2.676 de voturi valabil exprimate, Coman a luat 1.831, adică aproape 70 la sută!

Victoria este cu atât mai remarcabilă cu cât la Sânandrei s-a dus o campanie foarte dură, ce părea să aducă multe surprize. Cu toate acestea, PSD va avea majoritate şi în consiliul local, cu nouă consilieri din totalul celor 15.

„Le mulţumesc locuitorilor comunei pentru încrederea acordată. S-a dovedit că atât la Sânandrei, cât şi la Carani şi Covaci oamenii au apreciat realizările din ultimii patru ani, reuşite împreună. Sunt convins că tot împreună vom duce la bun sfârşit proiectele pe care ni le-am asumat, pentru ca Sânandreiul să fie una dintre cele mai frumoase comune periurbane”, a declarat primarul reales.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Victorie zdrobitoare la Sânandrei

  1. FOARTE TARE COMANE, NEAI SCAPAT DE CERSETORUL SI HOTUL DE TRUICA MARIAN!!! CE MAI FACE EL ACUM CU PUZUL SAU DE ZECI DE HECTARE??? TZEAPAAAA!

      1. DE AIA VOIA SA SI FACA DRUMURILE IN PUZ PE BANII PRIMARIEI? CA E A LUI, PRIVAT??? NO AVUT NOROC, DUMNIEZEU NU BATE CU PARUL.

Lasă un răspuns