Victorie importantă pentru juniorii sub 18 ani de la SCM UVT OHMA Timişoara

Victorie importantă pentru juniorii sub 18 ani de la SCM UVT OHMA Timişoara

Victorie importantă pentru juniorii sub 18 ani de la SCM UVT OHMA Timişoara

Primul meci disputat în 2023 de juniorii sub 18 ani de la SCM UVT OHMA Timişoara s-a încheiat cu o victorie! Echipa alb-violetă s-a impus cu scorul de 71-64 în partida disputată duminică pe terenul formaţiei ACS Petras Neamţ Piatra Neamţ, contând pentru etapa inaugurală din faza secundă a Campionatului Naţional de Baschet Masculin U18.

Antrenorul Radenko Toroman nu a avut la dispoziţie şase jucători din rotaţia principală. Au lipsit, din cauza unor probleme medicale, Horga, Jude, Stajic, Jurchescu, Ciocloda şi Jurma, în timp ce Hanea a evoluat deşi tocmai îşi revenise după o perioadă în care a fost bolnav.

„Îi felicit pe băieţii care au fost în această deplasare! Am abordat acest meci fără şase jucători de bază, accidentaţi sau bolnavi, şi cu un junior de la echipa U16”, a punctat Radenko Toroman.

CITEŞTE ŞI: O localitate de lângă Timişoara va avea un nou parc. Va purta numele unui mare poet român

În faza secundă a sezonului la categoria de vârstă U18 meciurile se dispută sub formă de etape. SCM UVT OHMA Timişoara va juca următoarea partidă în 29 ianuarie, pe teren propriu, cu CSŞ Viitorul Cluj-Napoca. Vor urma, apoi, duelurile cu LPS Bihorul CSM Oradea (5 februarie, în deplasare), ABC CSU Sibiu (12 februarie, pe teren propriu) şi ACS U-BT Cluj-Napoca (26 februarie, în deplasare).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *