Victor Ponta, soţul timişorencei Daciana Sârbu, şi-a publicat declaraţia de avere. A trecut de la Fiat la Mercedes

daciana ponta

Fostul premier Victor Ponta şi-a publicat declaraţia de avere, iar prima schimbare faţă de anul trecut constă în schimbarea autoturismului. Victor Ponta a trecut de la Fiat la un Mercedes. Fostul premier nu duce lipsă nici de lichidităţi. Familia Victor Ponta – Daciana Sârbu numără în conturi peste 160 de mii de euro, însă au şi credite în valoare de peste 20.000 de euro.

Declaraţia de avere a fostului premier Victor Ponta nu a înregistrat schimbări majore faţă de anul trecut. La capitolul terenuri, familia fostului premier a menţionat două terenuri în Prahova şi Dâmboviţa, fiecare de peste 5.000 de metri pătraţi.

Victor Ponta deţine împreună cu Dacian Sârbu două apartamente şi două case de vacanţă. De asemenea, Victor Ponta a trecut de la autoturismul Fiat la Mercedes. Victor Ponta şi Daciana Sârbu au obţinut peste 46 de mii de euro din vânzarea a două autoturisme.

Victor Ponta stă bine şi la capitolul lichidităţi

Conturile familiei Ponta însumează circa 164 de mii de euro, peste 31 de mii de lei şi 3.000 de euro. Ca investiţie directă, Victor Ponta are un antecontract de cumpărare a unui imobil în valoare de 200.000 de euro.

De asemenea, fostul premier mai notează în declaraţia de avere două împrumuturi acordate de soţia lui, în cuantum total de aproximativ de peste 35 de mii de euro, firmei D&C Sweets SRL.

Daciana Sârbu are un contract de leasing în valoare de 22.788 de euro scadent în 2019. Veniturile salariale ale fostului premier s-au ridicat la 135 de mii de lei, iar veniturile soţiei au fost de aproape 76.000 de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns