Viceprimarul Tabără: „Acum, că a trecut Crăciunul și am ieșit din Post nu numai cu stomacul, ci și cu gândul, revin la un personaj care chiar insistă să își bată joc de banii timișorenilor”

Viceprimarul Tabără: "Acum, că a trecut Crăciunul și am ieșit din Post nu numai cu stomacul, ci și cu gândul, revin la un personaj care chiar insistă să își bată joc de banii timișorenilor"

„Acum, că a trecut Crăciunul și am ieșit din Post nu numai cu stomacul, ci și cu gândul, revin la un personaj care chiar insistă să își bată joc de banii timișorenilor”, îşi începe, viceprimarul liberal al Timişoarei, Cosmin Tabără, o postare pe pagina sa de Facebook, pe care o redăm în continuare.

„După ce a împroșcat cu noroi în stânga și în dreapta (mai mult în dreapta!) încercând să treacă drept un justițiar al piețelor, Mirel Pop – fiindcă de el este vorba – continuă bătaia de joc cu banii societății pe care îi risipește pentru propriul confort. Și cum să numești altfel decât batjocură închirierea unui autoturism SUV pentru suma de 7200 lei/ lună potrivit informațiilor din presă. (Directorul Piețe SA Timișoara aruncă banii pe un SUV închiriat, deși societatea are mașină pentru director / renasterea.ro)

Da, un SUV, nu un elicopter, dar mai bine nu-i dau idei…

Asta în condițiile în care el și cei din jurul lui își bat joc de producători, comercianți, cetățeni. Piețele arată cum arată, firma nu propune un plan de management pentru investiții, nu are viziune, dar, atenție, Don Mirel Pop nici pe jos nu dorește să meargă la serviciu. Atunci când catadicsește să meargă.

Am mai scris, dar vă reamintesc, angajează, după bunul plac, oameni care nu sunt calificați și nu au experiența necesară, organizează concursuri cu rezultate dinainte cunoscute. Asta în timp ce piețele sunt tot mai goale. Și, pe cale de consecință, invită cetățenii spre supermarketuri.

Spre exemplu, a renunțat la un avocat cu experiență, care reprezenta foarte bine societatea, plătit cu 3500 lunar, și a angajat un altul, plătit cu peste 7000 lei lunar și cu rezultate inferioare.

Și, totuși, ce îl recomandă pe Mirel Pop? O calitate „incontestabilă”: relația de amiciție și politică cu consilierul local Raul Ambruş.

Pentru care, se vede treaba, relațiile proaste cu producătorii și comercianții nu reprezintă o problemă. Ci doar modalitatea de a „mulge” din bugetul societății. Și asta în condițiile în care Don Pop nici vorbă să aibă în vedere un proiect de modernizare și redare a Pieței 700.

Așa că întreb și te întreb, confortabile Mirel Pop, de ce arunci 7200 lei lunar câtă vreme societatea deține un BMW seria 5 pe care nu-l folosește? De ce nu poți veni la serviciu, de pildă, măcar o vreme, cu mașina ta? Uite, ca să înțelegi de ce te întreb și ca să vezi că nu sunt demagog, eu așa fac.

Și, apropo, aștept răspuns la solicitarea mea privind angajările din ultimele 16 luni, să înțeleagă și timișorenii ce oameni competenți/incompetenți ai ales.

Iar la final nu pot să nu mă întreb dacă primarul Timișoarei știe cum se alintă Don Pop cu banii timișorenilor…”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Viceprimarul Tabără: „Acum, că a trecut Crăciunul și am ieșit din Post nu numai cu stomacul, ci și cu gândul, revin la un personaj care chiar insistă să își bată joc de banii timișorenilor”

  1. O gasca de personaje promovati de cine oare ???
    Fac rau si distrug pe tot ce pun mina….in folosul cui ….oare ???
    Ia ginditi un pic si vedeti ce faceti, daca vreti sa nu deveniti turma supusa si exploatata ( de otravita si moarta înainte de vreme nici nu mai pomenesc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *