Viceprimar atacat pe stradă de trei bărbaţi înarmaţi cu un levier şi cuţite

Momente de groază pentru un viceprimar care s-a trezit atacat de trei bărbați înarmați. Aceștia s-au înfuriat pe el pentru că i-a atenționat să nu arunce gunoi pe jos.

Poliţia din Braşov a deschis o anchetă, vineri, în urma plângerii făcute de Erwin Albu, viceprimarul oraşului Codlea, care a reclamat că a fost atacat de trei bărbaţi înarmaţi cu levier şi cuţit, după ce i-a apostrofat pentru că au aruncat, din maşină, un ambalaj pe jos.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a înjunghiat 2 persoane, printre care fosta iubită. A încercat să se sinucidă, după mai multe fotografii publicate pe Facebook

Viceprimarul oraşului Codlea, Erwin Albu, a anunţat și pe Facebook că a fost atacat în plină stradă, de trei bărbaţi, înarmaţi cu levier şi cuţit. El a făcut o plângere la Poliţie şi a cerul ajutorul cetăţenilor pentru identificarea agresorilor.

„Tocmai am fost atacat în plină stradă de trei indivizi cu levier şi cuţit, în parcarea de lângă primărie. Un concetăţean care a sărit să mă apere a fost şi el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă (…). Duba a fugit spre Braşov (sau Vulcan). Vina mea a fost că i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când aşteptau în coloana de maşini în faţa primăriei (…). Ei au tras pe dreapta şi şi-au făcut damblaua. Poliţia îi caută acum. Dacă puteţi da informaţii, vă sunt recunoscător”, a scris viceprimarul pe reţeaua de socializare.

Potrivit poliţiştilor braşoveni, a fost deschisă o anchetă coordonată de procurori, care vor lua măsurile legale după găsirea agresorilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns