Viceprimar atacat pe stradă de trei bărbaţi înarmaţi cu un levier şi cuţite

Momente de groază pentru un viceprimar care s-a trezit atacat de trei bărbați înarmați. Aceștia s-au înfuriat pe el pentru că i-a atenționat să nu arunce gunoi pe jos.

Poliţia din Braşov a deschis o anchetă, vineri, în urma plângerii făcute de Erwin Albu, viceprimarul oraşului Codlea, care a reclamat că a fost atacat de trei bărbaţi înarmaţi cu levier şi cuţit, după ce i-a apostrofat pentru că au aruncat, din maşină, un ambalaj pe jos.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a înjunghiat 2 persoane, printre care fosta iubită. A încercat să se sinucidă, după mai multe fotografii publicate pe Facebook

Viceprimarul oraşului Codlea, Erwin Albu, a anunţat și pe Facebook că a fost atacat în plină stradă, de trei bărbaţi, înarmaţi cu levier şi cuţit. El a făcut o plângere la Poliţie şi a cerul ajutorul cetăţenilor pentru identificarea agresorilor.

„Tocmai am fost atacat în plină stradă de trei indivizi cu levier şi cuţit, în parcarea de lângă primărie. Un concetăţean care a sărit să mă apere a fost şi el atacat. Indivizii au fugit cu o dubă albă (…). Duba a fugit spre Braşov (sau Vulcan). Vina mea a fost că i-am apostrofat că au aruncat o hârtie pe geam când aşteptau în coloana de maşini în faţa primăriei (…). Ei au tras pe dreapta şi şi-au făcut damblaua. Poliţia îi caută acum. Dacă puteţi da informaţii, vă sunt recunoscător”, a scris viceprimarul pe reţeaua de socializare.

Potrivit poliţiştilor braşoveni, a fost deschisă o anchetă coordonată de procurori, care vor lua măsurile legale după găsirea agresorilor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns