Vești bune pentru comunitățile locale din Timiș

Vești bune pentru comunitățile locale din Timiș

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, este de părere că vizita premierului Florin Cîțu a lăsat în urmă câteva aspecte pozitive.

„Cea mai bună veste din cadrul vizitei premierului Florin Cîţu este legată de programul special de dezvoltare pe care îl gândește pentru drumuri comunale, drumuri județene și susținerea investițiilor locale. Primăriile au nevoie de resurse, iar cerințele PNRR, CNI sau fondurile europene nu corespund nevoilor specifice ale localităților mici și mijlocii.

Premierul a subliniat importanța infrastructurii și sunt de acord cu el că atunci când sunt drumuri, se pot atrage ușor și investiții. Am discutat schimbări legislative care să permită autorităților locale să preia clădiri, canale sau terenuri nefolosite în prezent dar aflate în administrarea Bucureștiului.

Am remarcat viziunea inovativă și deschisă a premierului, în mod cert este un altfel de demnitar. Apreciez schimbarea adusă de el și am încredere că, pe viitor, reformă și investiții vor fi cele două cuvinte cheie care îi definesc mandatul”, a declarat Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns