Veşti bune de la meteorologi! Vremea se va încălzi

vreme 10

De luni, vremea se va încălzi, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 4 şi 12 grade.

Însă, o dată cu această încălzire, sisteme frontale ce vin dinspre Europa Centrală vor aduce precipitaţii pe arii mai extinse în vestul, centrul şi nord-vestul ţării, local şi în restul teritoriului, mai ales în noaptea de luni spre marţi.

Vremea mai caldă se va menţine pe tot parcursul săptămânii viitoare. La nivel naţional sunt prognozate temperaturi maxime cam în fiecare zi cuprinse în general între 3 şi 10 grade, în anumite zile am putea depăşi 10-11 grade în regiunile sudice şi estice, dar precipitaţiile vor continua, vor fi mai frecvente în vesţ în nord, în centru, în zonele de munte.

Temporar vor mai fi precipitaţii şi prin sudul şi sud-estul ţării, de această dată mai ales sub formă de ploaie şi doar la munte temporar să mai fie şi lapoviţă şi ninsoare, mai ales în zona înaltă. Vântul va avea intensificări începând cu ziua de luni în toate zonele montane, dar treptat vântul se va intensifica şi în restul ţării, deşi în termometre vom depăşi 10 grade în anumite zone, din cauza vântului temperatura resimţită nu va fi atât de ridicată.

În Timiș, temperaturile se vor menține la valori peste zero grade în cursul nopții, iar ziua mercurul va urca până la 10-12 grade Celsius.

 

radioresita


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *