Veste proastă pentru viitorii şoferi. Poliţiştii timişoreni spun, însă, că măsura este necesară

În viitorul apropiat s-ar putea modifica felul în care se obţine permisul auto, prin introducerea a două probe suplimentare, faţă de cum este în prezent: condus în poligon şi traseu pe timp de noapte.

Astfel, vor fi obligatorii atât proba teoretică, cât şi trei probe practice: proba de condus în poligon, proba practică de traseu în localitate şi proba practică pe timp de noapte.

Poliţiştii timişoreni de la Circulaţie sunt de părere că o asemenea măsură este imperios necesară şi, cu siguranţă, va avea ca efect reducerea numărului de accidente, proaspeţii conducători auto urmând să fie mai bine pregătiţi şi examinaţi.

Deocamdată, proiectul de modificare a legislaţiei a fost depus la Camera Deputaţilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

7 Comments
Farul 23 iunie 2016
Politistul din imagine este in stare de graviditate? In orice tara din lume si politistul poarta centura de siguranta!! Doar in Romania in dispret fata de lege si fata de ceilalti soferi politistul de orice fel isi trece centura prin spatele scaunului! La asa tupeu asa nesimtire!
omu 16 iunie 2016
Avand in vedere ca nenumarati analfabeti au carnet de conducere ar trebui verificat cum au luat sala...
Ion Luca 16 iunie 2016
Iar dorim sa fim mai catolici decat papa... Pana nici in Germania nu se da examen pe timp de noapte, dar in schimb la scoala de soferi se fac niste ore pe timp de noapte... Mai mult ar conta sa controleze instructorii si sa se asigure ca se fac "pe bune" orele inscrise in agenda...
alin 15 iunie 2016
Sau un test psiho pe bune, nu pe bani.
NoLabeL 15 iunie 2016
N-ar fi rau si un test psiho mai riguros...