Veste mare pentru locuitorii din Sânnicolau Mare: e pregătit terenul pentru aquaparc

aquaparc sannicolau mare

Aqua-parcul care se va realiza în Sânnicolau Mare prinde tot mai mult contur. După ce, anul trecut, a fost realizat studiul de fezabilitate, în 2020 se va întocmi proiectul tehnic al acestui obiectiv care va fi amplasat în centrul orașului.

”Am pregătit terenul și suntem optimiști în ceea ce privește obținerea unor fonduri europene. Din discuțiile avute, cred că e posibil”, a declarat Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

Pe de altă parte, după ce s-a finalizat reabilitarea exterioară a castelului Nako, grație unui program transfrontalier, urmează reabilitarea interioară a acestui obiectiv și sunt discuții cu proiectanții pentru a se moderniza întreaga zonă, inclusiv teatrul de vară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Veste mare pentru locuitorii din Sânnicolau Mare: e pregătit terenul pentru aquaparc

  1. Construiti fabrici , uzine si apoi aceste ,, parcuri de apa ,, , creati locuri de munca in productie , sprijiniti companiile roamnesti , cu capital romanesc , mai ales acum , in actuala criza economica , parcurile de distractii mai pot astepta , si cine si cu ce bani , mai ales cei din zona , o sa vina ?

    1. Prietene, tu în principiu ai dreptate, sînt mai importante locurile de muncă numai că, construirea de fabrici și uzine și creearea locurilor de muncă nu este de nici un fel treaba primăriei ci a investitorilor privați. Oricum, la Sânnicolau, oraș cu șomaj 0, treaba nu e de loc valabilă. E foarte important un parc acvatic acolo care să oprească exodul amatorilor de ștrand, spre Mako, Szeged sau celelalte parcuri acvatice din Ungaria ! Eu sînt curios cîte studii de prefezabilitate și de fezabilitate mai plătește Robu pînă cînd la Sânnicolau aqua parcul va fi gata !

      1. Nu stiu daca mai e valabil treaba cu somaj zero , sau daca acum poate mai este valabil , in aceasta faza nimeni , nu numai din tara ci si din strainatate nu poate sa spuna ce va urma in viitorul nu indepartat , ci foarte apropiat , iar la sm , nu stiu , ca nu mai sint la curent , dar anul trecut stiu ca la fabrica de cabluri auto se mai lucra numai in doua schimburi , nu stiu daca mai este de actualitate , dar zona , inafara de cele doua fabrici , si de cei care lucreaza suprafete mari agricole , cu angajati extrem de putini deoarece au utilaje performante,initiativa privata este extrem de slab reprezentata , mai sint citeva mici companii in industria lemnului , dar subtire de tot , marea masa a populatiei , poate 90 la suta , are ca venituri salariul minim si pensii de la mediu spre mici , iar potentiali clienti care vor veni din alte parti vor alege , fiind mica distanta , Ungaria , diferenta o face calitarea serviciilor , nu grozava nici acolo , dar mult peste ce este la noi , unde calitatea angajatiilor din comert si servicii este mult sub ceea ce ar trebui sa fie , vezi pe cei care lucreaza in marile magazine , doar un exemplu , iar autoritatile nu trebuie sa se limiteze la a lua doar salariile , ci trebuie sa fie proactive pentru eventualii investitori , trebuie sa le creeze conditiile optime , nimic nu este vesnic pe lumea asta , nici chiar la sm , iar zona , eminamente agrara , poate sa fie mult avantajata de o industrie prelucratoare alimentara , industrie care in zona , este zero , in 30 de ani , nu s au putut construi nici macar niste depozite frigo pentru pastrarea produselor agricole , legume , fructe , o fabrica de conserva s ar potrivi in zona mai mult ca un parc de distractii , fie el si acvatic , s ar da de lucru la multi producatori care ar mari produtia de legume , de fructe , producatori pentru care desfacerea este o mare problema acum , mai intii trebuie sa muncim , sa producem , apoi sa ne distram , vedem ce a ajuns tara acum , o colonie economica si un exportator de forta de munca ieftina , in rest , sa auzim numai de bine .

  2. Este ce mai bun banc din acest an.In campania lui Oncu va rog verificați era trecut ca se va face linie de troleibuz de la gara mare la Zoppas.

Lasă un răspuns