Veste bună! Toaletele de pe autostrada A1, pe tronsonul Traian Vuia – Pecica, sunt funcţionale

toaleta autostrada

Începând de vineri (21 aprilie), spaţiile de servicii de pe tronsonul de autostradă A1 de la Traian Vuia la Pecica sunt funcţionale în totalitate.

Contractul cu firma care va asigura ordinea şi curăţenia în cele 8 puncte de pe acest sector (4 spaţii de servicii pe fiecare sens) a fost semnat, drept urmare toaletele sunt accesibile pentru participanţii la trafic.

De luni, 24 aprilie, vor fi predate prestatorului şi toaletele amplasate în spaţiile de pe tronsonul A1 Pecica – Nădlac punct de frontieră.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile de până acum şi vă îndemnăm să păstraţi curăţenia pe care o va asigura societatea prestatoare, cu personalul propriu”, a precizat DRDP Timişoara, pe propriul cont de Facebook.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Veste bună! Toaletele de pe autostrada A1, pe tronsonul Traian Vuia – Pecica, sunt funcţionale

  1. In sfarsit, corcituri nespalate ce sunteti! Voi, banatenii, sunteti tiganii Romaniei, rusinea acestei tari – cand intra in tara, strainul se loveste direct de mizeria voastra. Sa vedem cat timp vor ramane igienizate toaletele acelea… Apropo, cu toaleta aia mizerabila din Parcul Botanic, devenita emblema a Tiganisoarei, ce faceti? Reusiti sa faceti ceva, nesimtitilor?

Lasă un răspuns