„Verde pentru Suflet” – o mână de ajutor pentru bătrânii munților

ajutor 2 1

Ținem în palmă o putere nebănuită, aceea de a ajuta! Acum, când e mai greu decât ne-am fi așteptat pentru o primavară atât de frumoasă, bătrânii izolați sau oamenii aflați la limită, cu mari nevoi materiale, au mare nevoie de sprijinul nostru. Vino cu noi sau donează și tu pentru a ajuta!

ajutor 3

Prima acțiune va fi la Bulza, la limita dintre județele Arad și Timiș, unde ultimii 14 locuitori în vârstă ai localității au nevoie de o mână de ajutor. Vom ajunge acolo marți sau miercuri.

Vineri, 1 mai, vom fi la Bătrâna, cea mai mică comună din România, sa le ducem celor 90 de bătrâni din cele 4 sate ale comunei alimente de bază. Cel mai apropiat punct de aprovizionare pentru ei este la peste 30 km, iar mulți locuitori nu pot străbate atâta cale.

ajutor 1 1

În măsura în care avem disponibilități, vom merge sâmbătă și duminică la Ciacova, Orțișoara și în alte zone din Timiș unde ne sunt semnalate situații care necesită asistență.

Contribuie și tu cu alimente neperisabile sau cu donații în contul

Asociația Verde de Banat

CUI: 41932338

RO29BTRLRONCRT0513621701

Ne mândrim cu faptul că Asociația Verde de Banat este susținută din fondul “Solidari în fața Covid-19” gestionat de Fundația Comunitară Timișoara și Alergotura, pe platforma Timotion. Ne mobilizăm și ajutăm! Orice distribuire este de mare folos și îți mulțumim!

Iar dacă știi cazuri din comunitatea ta care au nevoie de sprijin, dă-ne de veste la numărul de telefon 0759034915


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *