Velodromul, în plină ”pedalare”

velodromul

Velodromul din Timișoara începe să prindă contur. Viceprimarul Cosmin Tabără, artizanul proiectului, a anunțat că s-au parcurs etape importante în materializarea investiției.

Deocamdată, sunt aspecte birocratice, însă obligatorii, care după parcurgere vor deschide calea realizării propriu-zise.

”Am început demersurile practice pentru ridicarea sarcinilor de pe imobilul situat în Calea Lipovei, I.I. de la Brad nr. 24, unde dorim să creăm un parc și un velodrom, precum și infrastructură educațională, sportivă și recreativă.

CITEȘTE ȘI: Tânăr de 24 de ani, prins conducând cu 141 km/h într-o localitate din Timiş. A şi depăşit o altă maşină pe zebră

Am elaborat și trecut prin CL hotărârea de consiliu local de solicitare a acestor lucruri către Ministerul Educației, dar nu lăsăm lucrurile neterminate, așa că vom transmite către ministere setul de acte necesare obținerii avizelor, urmând ca, ulterior depunerii, să mă deplasez la București pentru a susține aprobarea lor în termen rezonabil.

Sunt etape birocratice care, din păcate, necesită timp, dar pe care le voi urmări îndeaproape, fiind în interesul Timișoarei”, transmite viceprimarul liberal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns