Vecinii dau bani celor care se vaccinează anti-Covid. Data până la care e valabilă oferta

Studiu: Eficacitatea boosterului COVID-19 scade semnificativ în a patra lună

Autoritățile din Serbia au anunțat că vor da bani celor care se vaccinează anti-Covid! Campania de vaccinare se pare că merge destul de bine în Serbia, fiind mult peste procentul din UE, însă oficialii s-au gândit să ofere și un stimulent. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Serbiei.

CITEȘTE ȘI: Ce condiţie pune Florin Cîțu ca restaurantele să funcţioneze 100%. Precizări importante: ”Putem să vorbim de facilități pentru vaccinați”

Executivul din Serbia a promis că toate persoanele cu vârste de peste 25 de ani care se vor vaccina anti-COVID-19 până pe 31 mai vor primi echivalentul a 25 de euro ca premiu pentru ”responsabilitatea” lor, relatează agenţia EFE. ”Ne-am gândit cum să premiem persoanele care au dat dovadă de responsabilitate şi am decis să oferim un ajutor financiar suplimentar celor care s-au vaccinat”, a declarat preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, citat de Agerpres.

Șeful statului a anunțat că oficialii și-au propus ca până la sfârşitul lunii mai cel puţin 55% dintre cei aproximativ şapte milioane de cetăţeni sârbi să primească cel puţin o doză dintr-unul din vaccinurile anti-COVID-19. Serbia folosește vaccin de la Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, Moderna, dar populația se imunizeazăși cu serul rusesc Sputnik V, dar și cu cel chinezesc Sinopharm.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns