Vârstnicii, în izolare până la finalul anului! Șefa Comisiei Europene anunță măsuri drastice

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a dezvăluit faptul că restricțiile impuse persoanelor în vârstă ar trebui să rămână în vigoare până la finalul acestui an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ursula von der Leyen s-a declarat încrezătoare, într-un interviu acordat ediţiei duminicale a cotidianului german Bild, că până la sfârşitul anului va putea fi produs un vaccin împotriva coronavirusului, informează DPA şi AFP.

Pe de altă parte, şefa Comisiei Europene a anticipat că restricţiile impuse persoanelor în vârstă – mai ales în cazul celor care trăiesc în cămine de bătrâni – vor trebui să rămână în vigoare cel puţin până la sfârşitul anului din cauza pandemiei de coronavirus.

„În lipsa unui vaccin, contactele cetăţenilor în vârstă vor trebui restricţionate cât mai mult cu putinţă. Ştiu că este greu şi că singurătatea este o povară. Dar este o chestiune de viaţă şi de moarte. Trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem foarte multă răbdare”, a avertizat ea.

 

a1.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
1.anonimal 15 aprilie 2020
Mai ai puţin vinitură şi eşti deplin integrat. Fu doar probă de microfon
Pavel 14 aprilie 2020
Şefa UE nu dictează nici unei ţări membre, propune doar măsuri. Dacă românii nu vor treaba lor, amin Iar borniţe puneau doar oltenii nu le mânce slugile strugurii la cules de vie, i-a s-o întrebi pe bunica, anonimule
anonim 13 aprilie 2020
Persoanele varstnice,sa poarte botnite,consemnate la domiciliu sa nu zic "damnate".Ce masuri ati dispus Dvoastra in calitate de presedinta a Comisiei Europene ? Nu cumva este o palarie prea mare,pentru un cap atat de mic?