Vârstnicii, în izolare până la finalul anului! Șefa Comisiei Europene anunță măsuri drastice

batrani 3

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a dezvăluit faptul că restricțiile impuse persoanelor în vârstă ar trebui să rămână în vigoare până la finalul acestui an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ursula von der Leyen s-a declarat încrezătoare, într-un interviu acordat ediţiei duminicale a cotidianului german Bild, că până la sfârşitul anului va putea fi produs un vaccin împotriva coronavirusului, informează DPA şi AFP.

Pe de altă parte, şefa Comisiei Europene a anticipat că restricţiile impuse persoanelor în vârstă – mai ales în cazul celor care trăiesc în cămine de bătrâni – vor trebui să rămână în vigoare cel puţin până la sfârşitul anului din cauza pandemiei de coronavirus.

„În lipsa unui vaccin, contactele cetăţenilor în vârstă vor trebui restricţionate cât mai mult cu putinţă. Ştiu că este greu şi că singurătatea este o povară. Dar este o chestiune de viaţă şi de moarte. Trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem foarte multă răbdare”, a avertizat ea.

 

a1.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Vârstnicii, în izolare până la finalul anului! Șefa Comisiei Europene anunță măsuri drastice

  1. Persoanele varstnice,sa poarte botnite,consemnate la domiciliu sa nu zic „damnate”.Ce masuri ati dispus Dvoastra in calitate de presedinta a Comisiei Europene ? Nu cumva este o palarie prea mare,pentru un cap atat de mic?

  2. Şefa UE nu dictează nici unei ţări membre, propune doar măsuri. Dacă românii nu vor treaba lor, amin
    Iar borniţe puneau doar oltenii nu le mânce slugile strugurii la cules de vie, i-a s-o întrebi pe bunica, anonimule

    1. Sper ca nu avem onoarea cu cel mai „hazliu’ ,deputat de Timis,care combate bine,Pavel si…Popesco? Erata: (de scriere) botnite(pe bot),alea de la vot „,votnite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.