Vârsta de aur! O lugojeancă de 100 de ani, cuplurile cu 50 de ani de căsnicie și seniorii peste 90 de ani, premiați de municipalitate

centenara

Seniorii orașului, precum și cele mai longevive cupluri din Lugoj sunt răsplătite de către Primăria Municipiului Lugoj.

Aceștia vor primi diplome și premii în bani, prin intermediul Serviciului de asistenţă socială specializată din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Lugoj.

Față de anii precedenți, când festivitatea de premiere avea loc într-o locație din oraș, anul acesta seniorii vor fi vizitați de reprezentanții DASC care le vor înmâna premiile.

Alături de primarul Lugojului, Claudiu Buciu, aceștia au poposit mai întâi la doamna Domnica Plettner, care a ajuns la venerabila vârstă de 100 de ani.

Lugojeanca centenară a primit din partea municipalității suma de 1000 de lei și diploma ”Vârsta de aur”.

”La mulți ani! 100 de ani! Să citești fără ochelari, să gândești iute și clar, să faci focul singur la 100 de ani înseamnă că viața a fost o luptă în care echilibrul, cumpătarea și stăruința te-au ghidat bine. Comunitatea noastră vă dorește multă sănătate dar și puterea de a vă bucura cât mai mult timp de tot ce vă doriți, Doamnă Plettner! La mulți ani!”, transmite Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Pe parcursul săptămânii viitoare vor primi diplome și suma de 300 de lei și un număr de 15 cupluri care au aniversat 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Câte 300 de lei revin și celor 8 seniori din municipiu care au împlinit vârsta de 90 de ani.

 

redesteptarea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns