Val de ironie asupra unor poliţişti din vestul ţării, după ce au confiscat 113 lei de la un cerșetor

politia locala arad

Val de ironie asupra unor poliţişti din vestul ţării, după ce aceştia au postat pe pagina de Facebook că au confiscat 113 ron de la un cerşetor.

Tânărul din Felnac a fost prins în Arad la doar trei ore după ce a sosit cu trenul. Bărbatul provine dintr-o familie cu şase copii, tatăl său nu lucrează, trăind doar din alocaţia copiilor. Mama bărbatului a murit anul trecut. Acesta nu a lucrat nicăieri şi este analfabet, conform observatornews.ro.

Deşi voiau să se laude că Poliția Locală Arad lucrează către combaterea fenomenului de cerşetorie în municipiu, oamenii legii au fost aspru criticaţi de internauţi.

“Incredibil că asta e legislația și că așa ceva de poate face pe căi legale în 2021. Dar să vă lăudați pe internet cu nimicnicia necesară să aplicați legea pe o persoană atât de vulnerabilă e zguduitor. Sper că v-ați simțit-o mare când v-ați dus acasă.”

“Foarte bine ca ati precizat si care e situatia familiala a acestuia, asa ne dam seama inca odata ca nu faceti nimic pentru a ajuta persoanele traumatizate si defavorizate, ci dimpotriva le agravati si mai rau vietile prin deciziile pe care le luati”.

“Incredibil!!!!!!! Ce captură ati făcut……ce sa spun(…) Bine ca stiti sa amendati o batranica care vinde o legatura de patrunjel sau sa confiscati banii unui cerșetor care a primit din partea oamenilor milosi! Stiati ca este ilegal sa confiscati banii unui cersator?? Apropo…am observat ca ati facut poze la banii dar cum se face ca cersatorul nu avea asupra lui si monede de 50 de bani???”

Sursa: observatornews.ro

Foto: aradon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns