Vaccinare și o porție de mici cu de toate, în piaţă

Bucureștenii se pot vaccina la cel mai nou centru deschis în Capitală, în Piața Obor, unde primesc o porție de mici „cu de toate”, din inițiativa unui antreprenor. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că oamenii s-au așezat ordonat la coadă, la vaccinare, încă de când s-au montat corturile

Centrul de vaccinare de la Piața Obor a fost deschis vineri dimineața.

Primarul Radu Mihaiu a spus că încă de la ora 7, de când se montau corturile, oamenii au început să se așeze ordonat la coadă.

„Nu există două tabere pro sau anti covid, pro sau anti vaccin. Nicio temă nu ne definește. Suntem toți oameni și avem frumusețea proprie. Asta se observă cel mai bine în piață, un loc plin de culoare și de arome care adună mereu oameni din toate colțurile societății. Azi mai mult ca oricând. Cu ocazia deschiderii acestui centru de vaccinare, Piața Obor a mai trecut încă o dată testul maturității. Toată lumea s-a organizat exemplar. Au contribuit fiecare cu ce a putut. Inclusiv cu o porție din cei mai căutați mici din București, puși la dispoziție din proprie inițiativă de un antreprenor”, a spus primarul.

Practic, fiecare dintre cei care vor merge la centrul de vaccinare din Piața Obor, va primi și o porție de mici.

Primarul a anunțat, zilele trecute, că antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.

La „Caravana de la Obor”, noul centru de vaccinare mobil, oamenii se pot vaccina rapid și fără programare cuPfizer sau Johnson & Johnson. Programul centrului este de vineri și sâmbătă între orele 8 – 20 lu duminică, între orele 8 – 18.

Sursa: Mediafax

Foto: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Vaccinare și o porție de mici cu de toate, în piaţă

Lasă un răspuns