Vacanțe de coșmar: o mare agenție de turism intră în faliment, în plin sezon estival

Vacanțe de coșmar: o mare agenție de turism intră în faliment, în plin sezon estival

Vacanțe de coșmar: o mare agenție de turism intră în faliment, în plin sezon estival

În plin sezon estival când sute sau mii de români așteaptă să plece în vacanța mult visată, agenția de turism Kusadasi intră în faliment. Compania și-a cerut falimentul, iar primul termen de judecată în acest dosar va fi pe 26 iulie.

Cererea de insolvență/faliment a fost depusă la Tribunalul București la data de 14 iulie sub numărul 21480/3/2023, primul termen de judecată fiind stabilit pentru data de 26 iulie a.c, informează Adevărul, citat de stiripesurse.ro.

Kusadasi SRL este una dintre cele mai mari și mai vechi agenții de turism din România. A fost înființată în 1998, în urmă cu 25 de ani și, dacă la început se concentra pe destinația Kusadasi și alte locații din Turcia, de-a lungul anilor portofoliul a fost extins permanent, agenția devenind unul dintre cei mai importanți touroperatori pe Turcia, Egipt și, mai nou, pe Tunisia.

CITEȘTE ȘI: Autotren mistuit de flăcări pe autostradă în Timiș (video)

Românii care și-au rezervat vacanțe pentru următoarea perioadă prin agenția de turism Kusadasi ar putea să rămână acasă.

Turiștii se plâng pe rețelele de socializare că nu au fost anunțați despre nici o procedură de faliment. Aceștia spun că în Turcia, reprezentanții acestei firme nu mai au ghizi, iar turiștii sunt lăsați pe cont propriu.

Totodată, în anii precedenți, compania cerea taxe suplimentare de la turiști, anulau diferite curse, iar acum au cerut această procedură de faliment.

Foto: arhiva cu titlu ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *